פורסם 2007 באפריל 918 שנים קניתי VISTA וכשאני עושה סט אב מופיעה לי ההודעה הזו : מה הבעיה? יש מצב שגרסת VISTA היא 64 ביט ו XP שלי הוא 32 ביט? אם כך המצב מה הפתרון ?
פורסם 2007 באפריל 918 שנים קניתי VISTA וכשאני עושה סט אב מופיעה לי ההודעה הזו : מה הבעיה? יש מצב שגרסת VISTA היא 64 ביט ו XP שלי הוא 32 ביט? אם כך המצב מה הפתרון ? התשובה בגוף השאלה!! תתקין את הויסטה דרך הBOOT במחיצה אחרת משל ה XP עריכה: ההתקנה לא דפוקה הוא פשוט לא יכול להתקין ישום שפועל ה 64 ביט על מערכת של 32 ביט!
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר ניסיתי דרך ה BOOT פשוט לא עבד ונכנס לXPהכנסתי דיסק ווינדוז אקס בי ופעל רגיל עם ה BOOT והתחיל להתקין בניגוד ל VISTA זה לא עבד !!!
פורסם 2007 באפריל 918 שנים א. יש לך מחשב עם מעבד 64 ביט ?ב. זה דיסק מקורי של מיקרוסופט ?ג. כאשר אתה מכניס אותו ומפעיל את המחשב, הוא לא רושם לך לחץ ENTER או משהו אולי (למרות שממה שאני זוכר זה אמור לפעול ישר).
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר א. יש לך מחשב עם מעבד 64 ביט ?ב. זה דיסק מקורי של מיקרוסופט ?ג. כאשר אתה מכניס אותו ומפעיל את המחשב, הוא לא רושם לך לחץ ENTER או משהו אולי (למרות שממה שאני זוכר זה אמור לפעול ישר).לא יודע אם המעבד 64 ביט אבל יש לי מעבד פנטיום D 2.8Ghz 915 , זה 64 ביט ?זה דיסק מקורי של מיקרוסופטכאשר אני מכניס דיסק ווינדוס אקס בי הוא רושם לחץ ANY KEY כדי להפעיל את הדיסק בוויסטה לא רושם שום דבר
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים נסה במחשב אחר ותבדוק... יכול להיות שהוא פגום וצריך להחליף אותו מול מיקרוסופט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.