פורסם 2007 באפריל 918 שנים ציטוט מהאתר: 08/04/2007 18:26:17המסכים של DELL מגיעים עם פאנל S-IPS, בגירסאת A04. כמו כן, המסכים מגיעים מהיבואן הרשמי CMS. ועוד במחיר הנמוך ביותר ברשת כיום - ישר כוח
פורסם 2007 באפריל 918 שנים עוד הרבה לפני שהם הצהירו, הם התחייבו לי.קנית מהם באינטרנט או בחנות? כי הייתי רוצה לקנות באינטרנט ולגרום להם להתחייב לגבי פיקסלים וכו'
פורסם 2007 באפריל 918 שנים קנית מהם באינטרנט או בחנות? כי הייתי רוצה לקנות באינטרנט ולגרום להם להתחייב לגבי פיקסלים וכו' אני ביקשתי הצהרה בכתב יד וקיבלתי היענות חיובית. בפועל לא עשיתי את זה, אבל מכמה פעמים שדיברתי עם נציגים שונים, כולם הסכימו. בכל מקרה, אין לך מה לחשוש והפאנל הוא 100% S-IPS. יותר מאיי פעם
פורסם 2007 באפריל 918 שנים הגיע הזמן באמת שיהיה בטוח אותי מדאיג גם העניין של הפיקסלים. חשבתי אולי ללכת לחנות ולבדוק במקום אבל זה די רחוק לי... עדיין כדאי לקנות מהאינטרנט?
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אם אתה בטוח שזה המסך שאתה רוצה אז בטח. וזה לא ניקרא "לקנות מהאינטרנט". זה פשוט נקרא להזמין בלי לבוא לחנות..
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אם אתה בטוח שזה המסך שאתה רוצה אז בטח.האמת שאני עדיין מתלבט איזה מהם לקנות... פתחתי ת'ראד בנושא אבל לא הרבה הגיבו :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.