עבור לתוכן

התרשמות מ XEROX XG-91D

Featured Replies

פורסם

יש לי את המסך בערך שבוע - הנה סקירה קצרה (למרות שאני לא מתימר להיות מומחה, ולא השוותי ישירות מול מסך אחר):

מראה:

: נראה מצוין, איכות הרכבה טובה. הכיסוי זכוכית גם תורם למראה חיצוני יותר איכותי

ארגונומיה:

לא משהוא. אין pivot וכמעט אין אפשרויות כוונון - רק זווית אופקית

בנוסף - מנורת הpower היא בכחול בוהק - זה יפה , אבל לפעמים קצת מפריע ביחוד בחדר חשוך כשהמסך בסטנד-ביי והנורה מהבהבת

איכות תצוגה:

מרשים, ביחס למחיר. תצוגת צבעים טובה ומדויקת, אחידות טובה. ב"מסך הסגול" רואים את הפינות קצת יותר בהיר אבל לא משמעותי

זווית הצפיה גם טובה, למרות שאף פעם לא באמת הבנתי למה זה משנה במסך מחשב. בכל זווית סבירה לעבודה מול המסך - הזווית לא משפיעה על הצבעים והבהירות.

אני לא שיחקתי במשחקים של FPS גבוה, אז אני לא יכול להעיד על מריחות, אבל בסרטים הכל נראה מצוין, ולא שמתי לב לשום מריחות

ועכשיו לנקודות הכואבות:

- פיקסלים מתים - במסך שקיבלתי יש 4 (!!!) , עוד לא בדקתי מול האחריות, בגלל החג, אבל גם אם יחליפו, זה מאכזב

אני לא יודע אם יש את זה בהרבה מסכים של הדגם, או שרק אני נפלתי. אולי אנשים אחרים שקנו אותו מסך יכולים לכתוב איך זה אצלם.

- בתנאי תאורה מסוימים כיסוי הזכוכית גורם להשתקפות, בעיקר כשרוב המסך כהה. לי אישית זה לא כ"כ מפריע - אבל אם יש לכם בחדר חלון בדיוק מול המסך (לי אין) - זה יפריע.

לסיכום - איכות תצוגה טובה מאוד ביחס למחיר, ולמי שלא רגיש לקצת השתקפות על המסך, זה יכולה להיות קניה טובה,או אפילו מצוינת, בתנאי שאין פיקסלים מתים.

פורסם

תודה רבה על הסקירה! זה מסך אטרקטיבי מאוד וכל מידע עליו יועיל.

אשמח אם תוכל לבחון את המסך במשחקים מהירים כדוגמת UT2003 למשל.

אם לא בא לך להתקין, אתה יכול לבדוק עם המשחק (המצויין) בכתובת הזו (אונליין):

http://www.rasterwerks.com/game/phosphor/beta1.asp

זה משחק אונליין חינמי דמוי UT2003 שאינו דורש התקנה.

באסה לגבי הפיקסלים המתים - אנא דווח איך טופל הנושא (איפה קנית ובאיזה מחיר?).

פורסם
  • מחבר

לגבי הפיקסלים המתים - בדקתי שוב, והאמת שרק אחד הוא מת לגמרי, האחרים תקועים (רואים אותם רק בצבעים מסוימים)

פורסם

איך בודקים פיקסלים מתים במסך?

פורסם
  • מחבר

בגשר לפיקסלים מתים/תקועים - תבדוק בסטיקי של תכונות מסכים

במשחק זה נראה בסדר,אבל אין לי למה להשוות -על מה בדיוק אני צריך להסתכל ?

תוצאות של http://www.prad.de/download/pixperan_english.zip

(מצאתי את התכנה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=188690.0) :

Graphics mode: 1280x1024 @ 32 bpp

Frame rate: 60.0 Hz

Gamma factor: 1.9625

Flag test: b->w: 95.0%, w->b: 96.3%, b->g: 97.7%, w->g: 96.2%

Chase test: 3(10.0ms), 4(13.3ms), 4(13.3ms)

Readability: Tempo 7

Game: -

streaky graphic: Graphic no. 5, Tempo 16, Gamma 1.01, r.exp 1.02, r.time 9.0, r.delay 3.8, f.exp 0.99, f.time 10.5, f.delay 2.0, s.tempo 10

איך אפשר לצרף תמונה להודעה?

פורסם

^

ת'לא חייב לשים ת'תמונה פה בהודעה פשוט תעלה את התמונה לאתר שמקבל תמונות (imageshack וכו) ותשים קישור..

ועוד דבר- איך גילית שיש פיקסלים סרופים? ראית את זה לבד או שעם התוכנה?

פורסם

מה בדיוק כוללת האחריות? הבנתי שהיא לחמש שנים, תוכל אולי להביא כאן את תעודת האחריות? (אני מכיר סיפור עם מדפסת קנון בעלת שלוש שנות אחריות שאינם כוללים כלום, אולי שריטות על הפלסטיקים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים