עבור לתוכן

מסך 19 עד 1500 -איזה מהשניים עדיף? ושאלה לגבי WIDE

Featured Replies

פורסם

משיטוט מתיש בדפי הפורום עדיין לא הבנתי איזה מהמסכים עדיף:

BENQ FP91GP

LENOVO L192P

???

הBENQ גם זול בצורה משמעותית מהLENOVO

המסך הוא לצרכי משחקים וגם לצרכים משרדיים(internet,office,execl(

ושאלה נוספת:

מאוד התרשמתי בחנות מהמסכי WIDE שראיתי. אבל מצד שני לא ראיתי אותם בפעולה בעבודה משרדית.

אז מה עדיף? הבנתי שלמשחקים הWIDE עדיף אבל מה קורה בעבודה משרדית? אני לא מבין למה נאמר פה שבמקרים מסוימים זה פחות נוח??

נראה לי הגיוני שהמסך יותר רחב אז פחות צריך לגלול לצדדים לא???

פורסם

הlenovo עדיף , תשקול גם את ה xerox שהוא גם מצויין

פורסם

משיטוט מתיש בדפי הפורום עדיין לא הבנתי איזה מהמסכים עדיף:

BENQ FP91GP

LENOVO L192P

???

הBENQ גם זול בצורה משמעותית מהLENOVO

המסך הוא לצרכי משחקים וגם לצרכים משרדיים(internet,office,execl(

ושאלה נוספת:

מאוד התרשמתי בחנות מהמסכי WIDE שראיתי. אבל מצד שני לא ראיתי אותם בפעולה בעבודה משרדית.

אז מה עדיף? הבנתי שלמשחקים הWIDE עדיף אבל מה קורה בעבודה משרדית? אני לא מבין למה נאמר פה שבמקרים מסוימים זה פחות נוח??

נראה לי הגיוני שהמסך יותר רחב אז פחות צריך לגלול לצדדים לא???

צריך לגלול פחות לצדדים אבל המסך "נמוך" מאוד ואפשר לראות רק חצי עמוד של WORD בערך בזום נורמלי. זה אולי בסדר לעבודה ב-EXCEL אבל למסמכים וגלישה זה על הפנים.

חוץ מזה, המסך הרחב הזול ביותר שאינו מבוסס על פאנל TN הוא ה-DELL 2007FP שעולה 2300 ש"ח.

מסך רגיל מבוסס VA וזול הוא ה-XEROX שדובר פה בפורום לא מזמן - עשה חיפוש. הוא גם קיבל חוות דעת לא רעה מאחד המשתמשים פה.

מלבד ה-SONY X95F, יכולתם של כל המסכים הזולים מבוססי VA במשחקים מוטלת בספק רב - לא ראינו עוד שום סקירה כלשהי שלהם.

בסרטים וטקסט הם 99% יהיו עדיפים על כל מסך TN שתמצא.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה אומר בעצם? על איזה מסך אתה ממליץ (אם זה לא הXEROX שזו חברה שאני לא מכיר והאיכות שלו לא מוכחת והSONY שלא ניתן להשיג אותו)

בתקציב של 1500 שח +-100

?

פורסם

XEROX חברה מצויינת גם למסכים (ולא רק לציוד משרדי :P).

בתקציב שלך הייתי הולך על הלנובו שעדיף על הבנקיו באפשרויות הטייה וכיוון, אם אתה יכול להשיג את הסוני לך על זה.

פורסם

שמעתי ש DELL 1907FP מצוין.

אבל הוא עם פאנאל TN:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים