עבור לתוכן

מסך רחב 19-20+ אינץ תקציב 2500 (אפשר לחרוג בקצת)

Featured Replies

פורסם

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9281

'' Samsung Syncmaster 204BW Wide DVI 6ms LCD Monitor 20"

# Viewable Area 20" Wide

# Pixel Pitch 0.285

# Brightness 300 cd/m2

# Contrast Ratio (Typ) 600:1

# Viewing Angle (H/V) 160° / 160° (CR>5)

# Response Time 6ms

# Maximum Resolution 1680 x 1050

# Input Video Signal Analog RGB, DVI Digital Link: TDMS

# S

תודה

פורסם

זבל של מסך - מבוסס TN, איטי בטירוף ועם איכות טקסט מזעזעת. לא להתקרב - רק במחיר של 1000 ש"ח ומטה.

חשבתי שאתה שואל על ה-204B... :P

גם זה מסך ממוצע לגמרי, מבוסס TN ואיכות טקסט בינונית בהחלט. הוא גם קטן מאוד, כמו כל מסכי ה-19' הרחבים (בגובה של מסך 17' בלבד).

מתאים רק לסרטים/משחקים עבור מאותגרים תקציבית.

אנא צרף תקציב לכותרת ושימושים צפויים ונתאים לך מסך.

פורסם
  • מחבר

טוב....אז מסך רחב למשחקים (יהיה לי 8800GTX) כבדים , מקווה לשחק עם הגדרות גבוהות...

המסך הוא הרוב למשחקים

פורסם

אם כך - יש לך רק מועמד (מעולה) אחד ומיוחד - ה-DELL 2007WFP.

יש 1000 פוסטים פה בנושא - עשה חיפוש.

לך עליו בלי היסוס - מבוסס על פאנל IPS, רזולוציה גבוהה, שלל כניסות וידאו וארגונומיה מעולה.

למרות הנתון היבש של 16MS הוא מעולה למשחקים וסרטים וגם לטקסט ובעצם לכל שימוש. לי יש את אחיו הלא-רחב (2007FP) והוא מהטובים שראיתי עד היום.

עריכה: בסביבות 3000+ יש את ה-NEC 20WGX2 שמעט מהיר יותר במשחקים ויש לו ציפוי מבריק שחלק אוהבים וחלק שונאים. מכל בחינה אחרת הם כמעט זהים ולדעתי הוא לא שווה את התוספת במחיר.

פורסם

בשביל כרטיס מסך כל כך חזק הייתי הולך לפחות על ה - DELL 2407WFP בשביל לנצל אותו כהלכה ברזולוציה גבוהה.

לינק - http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=242

פורסם

דניס - מרוב חתימות קשה לדעת מה אתה כותב ומה החתימה... :P

ה-2407 בהחלט מומלץ עם שתי הסתיגויות ענקיות:

1. זה הרבה מעבר לתקציב שלו... כמעט פי 2

2. זה בסדר ל-GTX עכשיו אבל מסך כזה יגרום לו "להתיישן" הרבה יותר מהר אם הוא ירצה להמשיך להנות מההשקעה שלו ולשחק על 1920X1200.

ברור שאפשר תמיד לרדת ל-1600X1200 אבל אז מה הטעם מראש בלקנות את ה-2407? :-\

2407 לגיימרים מומלץ לדעתי רק אם יש להם את היכולת הכלכלית לשדרג כרטיס מסך כל שנה-שנתיים ובכל פעם כזו לקנות את ה-TOP שיש בשוק באותו רגע (כ-2000-3000 ש"ח כל פעם). זאת, מעבר להשקעה על המסך. לא לכל אחד...

פורסם

כן...אילו החששות שלי לגבי הקנייה של המסך הזה(2407), שגם כ. מסך אאלץ לשדרג(תראו במפרט מה יש לי עכשיו, זה יספיק?)

השאלה, האם הורדת רזולוציה תורגש בצורה ניכרת?

כי אני משחק עכשיו במשחקים שהרזולוציה פחותה ואני לא מרגיש כזאת החמרה בתמונה(כמובן שבגלל שהרזולוציה נמוכה, אבל לא משהו קריטי..ז"א כמו במסך CRT).

פורסם

מי שקונה 8800GTX יכול להרשות לעצמו את זה, אני מאמין.

אחרת ה - GTX יהיה מבוזבז וגם X1950XT יספיק.

פורסם

כן...אילו החששות שלי לגבי הקנייה של המסך הזה(2407), שגם כ. מסך אאלץ לשדרג(תראו במפרט מה יש לי עכשיו, זה יספיק?)

כי אני משחק עכשיו במשחקים שהרזולוציה פחותה ואני לא מרגיש כזאת החמרה בתמונה(כמובן שבגלל שהרזולוציה נמוכה, אבל לא משהו קריטי..ז"א כמו במסך CRT).

ה-1950PRO שיש לך עכשיו הוא גבולי לעבודה ברזולוציה טבעית של 1920X1200 - אולי עם הגדרות בינוניות וזה ילך ויהיה גרוע עם הזמן.

מלבד שדרוג תמידי של כרטיס מסך, יש לך שלוש אפשרויות (גרועות)

1. לעבוד ברזולוציה לא טבעית על מסך מלא - האפשרות הגרועה ביותר כי תקבל תמונה מתוחה עם אינטרפולציה ולכן איכות התמונה הנמוכה ביותר.

אז קנית מסך איכותי ב-4500 ש"ח כדי לראות גרוע? WTF הולך פה?

2. להוריד הגדרות אבל אז אתה מאבד את כל האיכות של המשחקים החדשים וגם זה לא בטוח שיספיק לך ברזולוציה טבעית - לא מומלץ.

כנ"ל - "אז קנית מסך איכותי ב-4500 ש"ח כדי לראות גרוע? WTF הולך פה?"

3. לעבוד ברזולוציה נמוכה יותר (לא טבעית) אבל עם הגדרות גבוהות ולא על מסך מלא (מה שנקרא 1:1).

אז תקבל איכות תמונה מעולה עם הגדרות גבוהות - אבל עם שוליים שחורים מסביב ותמונה קטנה בהרבה מגודל המסך...

אז בשביל מה קנית 24' לעזאזל?

מסקנות:

1. אם אתה קונה 24' למשחקים תהיה חייב להשקיע עוד 2000 ש"ח מינימום בשידרוג כרטיס מסך - כל שנה וחצי-שנתיים!

החריג היחיד פה זה אם אתה משחק במשחקי קלים בלבד כמו FIFA או SIMS

2. אם אתה לא מתכוון/יכול לעשות זאת - קח מסך 20' איכותי.

פורסם

אפשרות 3 לא כזאת נוראית לדעתי.

פורסם

אפשרות 3 לא כזאת נוראית לדעתי.

היא לא נוראית אבל זה בזבוז משווע לקנות 24' במחיר יותר מכפול ובסוף לשחק בגודל תמונה של 20' בלבד. פשוט אבסורד.

LEV0 - רק עכשיו שמתי לב שלא אתה פתחת את הת'רד ואתה מסב אותו לכיוונים שאינם תואמים לבקשת פותח הת'רד - זה נקרא "התעלקות"...

אנא פתח ת'רד נפרד ונשמח לדון בעניין.

דניס - אין טעם לפתח דווקא פה דיון על ה-2407 כי הוא הרחק מהתקציב של פותח הת'רד.

פורסם

אז אני מציע לו בחום לא לזרוק את הכסף שלו לפח ולקנות 8800GTX כי עם מסך ה - 20 שהוא יקנה הוא לא ירגיש הבדל בינו לבין ה - GTS או ה - X1950XT.

פורסם

אני מסכים אתך דניס - הייתי מחכה למאי שירדו מחירי כרטיסי ה-D10 וקונה את ה-GTS 320M בסביבות 1500 ש"ח או פחות.

חבל לקנות היום 1950XT כשמחירו כל כך קרוב ל-GTS 320M ואין לו תמיכה ב-D10. הוא כרטיס מעולה (ראה במפרט שלי) ובהחלט מספק לעבודה עם 2007FP אבל לא כדאי כרגע.

פורסם

היא לא נוראית אבל זה בזבוז משווע לקנות 24' במחיר יותר מכפול ובסוף לשחק בגודל תמונה של 20' בלבד. פשוט אבסורד.

LEV0 - רק עכשיו שמתי לב שלא אתה פתחת את הת'רד ואתה מסב אותו לכיוונים שאינם תואמים לבקשת פותח הת'רד - זה נקרא "התעלקות"...

אנא פתח ת'רד נפרד ונשמח לדון בעניין.

צודק, מצטער על ההתעלקות :-[

אבל עזרת לי מאוד ותודה לך על כך.

לגבי פותח הת'רד, גם אני מסכים שרצוי בשבילו

לקחת את המסך 2007WFP, בתקציב שלו זה הכי מומלץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים