עבור לתוכן

האם המסך שברשותי Samsung 731BF נחשב לזבל בגלל שהפאנל שלו TN

Featured Replies

פורסם

קניתי אותו לפני פחות מחצי שנה ועכשיו כשנכנסתי לפורם כל העולם רוצה את המסך של DELL 2007FP.

אני מתעניין במסך הזה רק בגלל שהוא מסך רחב,אבל שמתי לב ששאר האנשים כאן אומרים שהוא טוב יותר מהקודמים בגלל הפאנל שלו.

רציתי לדעת אם שלי נחשב לזבל בגלל הפאנל ואם אני רוצה להחליף איזה פאנל הכי טוב לסרטים,אינטרנט ומשחקים בעיקר(מסך בעל MS גבוה)

האם המסך של DELL שציינתי טוב למשחקים?

פורסם

זה שיש לי זיכרון DDR1 במהירות 400MHZ "בלבד" אומר שזה נחשב לזבל?

זה שיש לי מכונית שנת 2003 ולא שנת 2007 זה אומר שהיא זבל?

כמובן שיש טובים מהמסך שלך אבל זה לא עושה אותו לזבל

פורסם

שמע, אתה מרוצה ממנו? כי זה מה שחשוב.

פורסם

בדיוק, העיקר שאתה מרוצה, וכל אלו שקופצים כמו כבשות (כבשים?) על ה 2007, הרי המסך הזה לא מגיע לרזולוציה אופטימלית של HD שהיא 1080, אם כבר משקיעים לעתיד קונים משהו נורמלי (אם סרטי HD מעניינים אותך בכלל).

פורסם

1080 או 1050 זה כבר לא כל כך משנה...

כמה מסכים אתה מכיר עם רזולוציה גבוהה יותר

פורסם

בדיוק, העיקר שאתה מרוצה, וכל אלו שקופצים כמו כבשות (כבשים?) על ה 2007, הרי המסך הזה לא מגיע לרזולוציה אופטימלית של HD שהיא 1080, אם כבר משקיעים לעתיד קונים משהו נורמלי (אם סרטי HD מעניינים אותך בכלל).

בשביל לקבל 1920x1080 אתה צריך כמעט להכפיל את המחיר וללכת על ה-2407WFP. זה לא שבאמת יש במחיר הזה מסך מתחרה עם רזולוציה כזו.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין איך תוך חצי שנה המסך שלי נחשב עלוב ליד החדשים..

ולא עניתם לי על איזה פאנל מתאים למשחקי מחשב והאם המסך DELL 2007FP/WFP מתאים למשחקי מחשב.

פורסם

ואיך תוך חצי שנה המחשב שלי נהיה עלוב ברמות מטורפות לעומת מחשבים שנקנים היום ופאילו בתקציב נמוך יותר?

דברים משתנים ואתה לא יכול להשוות את המסך שלך שבזמנו עלה 1500 ש"ח נגיד,למסכים שעולים כפול ממנו.

זה בערך כמו שאני אשווה את ה-3800X2 שלי ל-X6800

פורסם

1080 או 1050 זה כבר לא כל כך משנה...

כמה מסכים אתה מכיר עם רזולוציה גבוהה יותר

30 פיקסלים זה אולי לא עניין גדול, אבל זה אומר שלא תוכל לצפות בתכנים של 1080.

חוץ מזה, 1920 או 1680 זה כן משנה, ואפילו מאוד.

אני מסכים עם x-dude, שאם כבר קונים מסך (ומתכננים מתישהו לצפות בHD) אז עדיף לקנות משהו איכותי עוד יותר.

אבל, כאן התקציב כבר נכנס למשחק, ולכן גם McFly צודק. ^

פורסם

גם לפני חצי שנה ה-731BF לא היה להיט

פורסם

אני צופה בלי בעיה בתכני 1080...(אז יש דאוןסקייל קצת, עדיין נראה מדהים).

בכל מקרה, המסך שלך לא הפך לחרא בחצי שנה.. מסכים עם פאנל TN הם המסכים הכי נמכרים לפני חצי שנה, עכשיו וגם בשנה הקרובה בכלל, כי פשוט רוב הציבור לא יודע ולא מעניין אותו הדברים האלו....

יש לי גם הרבה חברים עם מסכי TN שמרוצים, ומה לעשות שבשביל מסך כמו דל צריך להוציא 1000 שקל יותר...

ספציפית היו לי בעבר כמה מסכי TN וה 931BF היה די חרא יחסית לאחרים (אולי היום שיטות היצור הפכו להיות גרועות יותר מפעם).

פורסם
  • מחבר

שלי נחשב פחות טוב בגלל שהוא לא מציג 16.2 מיליון צבעים ובגלל שיש לא זוויות צפייה מוגבלות??

איזה פאנל הכי מתאים למשחקים.?

ורק לידעתכם כשקניתי תמסך התייעצתי בפורום הזה והצייעו לי במקומו מסך אחר של LG עם פאנל TN שאפילו אף אחד לא הזכיר מילה על הפאנל...

פורסם

לי הוא ניחשב זבל , ושאני לא ימשיך להגיד לך בנוגע לחברה הזאת בהקשר מסכי מחשב יותר טוב

פורסם
  • מחבר

ההבדל בין הפאנלים הוא בצבעים???????זהו???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים