עבור לתוכן

האם DELL 2007WFP יתאים לי?

Featured Replies

פורסם

שלום,

קראתי פה לגבי מסכים והבנתי שה DELL2007WFP ו DELL2007FP הם די אהודים כאן. רציתי לשאול אם הם יתאימו לצרכים שלי:

1. אני לא משחק במחשב. בטח לא את המשחקים המתוחכמים.

2. אני רואה סרטים

3. אני קורא מסמכים וספרים (Pivot) בטח יהיה נוח.

4. אני עובד הרבה ב Word, Excel, Programming Tools וכאלו.

5. יש לי מחשב די ישן (לפני חמש שנים הוא היה די טוב :-* ) אבל בלי השקעה בכרטיס מסך. יש כרטיס מובנה בלוח אם (אפילו ללא DVI).

לגבי 2 - איך הם בסרטים?

לגבי 3 - יש לו Pivot שנוח לסובב?

לגבי 4 - הבנתי שיש עניין של אותיות קטנות - האם ניתן לכוונן את מערכת ההפעלה שתעבוד עם תווים גדולים יותר בלי לעשות בלאגן על המסך עם אפליקציות למיניהם שבונות על גודל פונטים מסויים?

לגבי 5 - הבנתי שיש עניין עם תמיכה ברזולוציה של מסכי 20" ולא כל כרטיס מסך תומך בהם. האם זה רק למשחקים מתוחכמים שצריכים יותר זיכרון או גם לצרכים שלי (סרטים וטקסט). מה אני צריך לבדוק לגבי כרטיס המסך (מובנה) שאני צריך לבדוק? איזה רזולוציה/צבעים/זכרון/חייבים DVI?

ובכללי לגבי פורמט רחב לעומת רגיל. מה הייתרון של פורמט רחב במסכים? האם העולם צועד לכיוון זה כך שאם אני קונה מסך למספר שנים כדאי ללכת על פורמט רחב?

שמתי לב גם שמישהו כאן באחד הדיונים ציין שה-WFP הוא זה שלגביו כל ההמלצות והביקורות המקצועיות שנעשו, ולגבי ה-FP לא יודעים בוודאות אם הוא כזה טוב. האם זה נכון?

תודה

פורסם

FP מסך מעולה

אתה עושה צחוק מבידור,לעניין בשביל להשתמש באחד משני סוגי המסכים אתה צריך לדעתי כרטיס מסך בנוני ++

פורסם

כן יתאים לך , WFP יותר נוח לטקסטים ויש לך יותר מרחב , ולסרטים גם כן . מבחינת איכות איך שקואים רואים מצוין ואפשר לשנות את הקטע של האותיות הקטנות , פשוט לשחק קצת עם ההגדרות . ועדיף לך לקנות כרטיס מסך שיש לו תמיכה נורמלית ברזולציות ובDVI.

פורסם
  • מחבר

להיות יותר ברור.

אני אחליף מתישהו בקרוב את כל המחשב אבל את המסך אני חייב להחליף עכשיו (שלי גוסס).

אז אני רוצה לדעת אם אני יכול לקנות ולהשתמש במסך הזה שמומלץ בינתיים עם המחשב הקיים.

תגובה אחת אמרה שלא (צריך כרטיס בינוני ++), והשניה אמרה שכן. מישהו יכול לומר באופן וודאי מה הדרישות שאני צריך לוודא במחשב הנוכחי ללא שום שדרוג?

תודה

פורסם

לדעתי אתה יכול.פשוט בינתיים לא תהנה ממנו עד הסוך עד שתקח כרטיס מסך נורמאלי.אם זאת אינני מומחה בנושא חכה לתגובות נוסםות.

פורסם

אים אתה מחליף מערכת בתקופה הקרובה,אז כן וכן.

פורסם

FP יותר מתאים לטקסטים

CLEAR TYPE תעזור לך בנוגע לפונטים

פורסם

חחח פעם ראשונה שאני רואה אל שצריכים ממיר הפוך.. כמו אלה שמקבלים שקונים כ. מסך (Dvi -> Vga)

(לדל אין VGA נכון??!?!?)

בכל מקרה אם בחודשיים הקרובים אתה הולך לקנוץ מחשב חדש אז כן

אם לא תקנה לך איזה מסך Crt זול או Lcd זול שיספק אותך ביינתים...

פורסם

יש לו חיבור VGA , למה סתם להתטעות אנשים ?

פורסם

שלום,

קראתי פה לגבי מסכים והבנתי שה DELL2007WFP ו DELL2007FP הם די אהודים כאן. רציתי לשאול אם הם יתאימו לצרכים שלי:

1. אני לא משחק במחשב. בטח לא את המשחקים המתוחכמים.

2. אני רואה סרטים

3. אני קורא מסמכים וספרים (Pivot) בטח יהיה נוח.

4. אני עובד הרבה ב Word, Excel, Programming Tools וכאלו.

5. יש לי מחשב די ישן (לפני חמש שנים הוא היה די טוב :-* ) אבל בלי השקעה בכרטיס מסך. יש כרטיס מובנה בלוח אם (אפילו ללא DVI).

לגבי 2 - איך הם בסרטים?

מצויינים שניהם - לשימוש זה עדיף ה-WFP בגלל האספקט הרחב.

לגבי 3 - יש לו Pivot שנוח לסובב?

לשניהם יש PIVOT אבל כרטיסי מסך מובנים ישנים מתקשים למנוע ירידה באיכות הטקסט במצב זה. עדיין מדובר על טקסט באיכות טובה למדי.

לגבי 4 - הבנתי שיש עניין של אותיות קטנות - האם ניתן לכוונן את מערכת ההפעלה שתעבוד עם תווים גדולים יותר בלי לעשות בלאגן על המסך עם אפליקציות למיניהם שבונות על גודל פונטים מסויים?

אפשר לשנות DPI אבל זה עובד רק בתוכנות שתומכות 100% ב=THEMAS של XP. לגבי עבודה עם OFFICE אין שום בעיה - פשוט תעבוד עם זום מעט גדול יותר (110% למשל). התפריטים ישארו קטנים אבל זו לא ממש בעיה. הבעיה היא בתוכנות שלא תומכות ב-THEMAS ואתה לא רוצה להגדיל זום כי אז אתה מפסיד שטח צפיה (למשל בתוכנות שרטוט בהן אתה רוצה לראות כמה שיותר שטח בו זמנית).

לגבי 5 - הבנתי שיש עניין עם תמיכה ברזולוציה של מסכי 20" ולא כל כרטיס מסך תומך בהם. האם זה רק למשחקים מתוחכמים שצריכים יותר זיכרון או גם לצרכים שלי (סרטים וטקסט). מה אני צריך לבדוק לגבי כרטיס המסך (מובנה) שאני צריך לבדוק? איזה רזולוציה/צבעים/זכרון/חייבים DVI?

ובכללי לגבי פורמט רחב לעומת רגיל. מה הייתרון של פורמט רחב במסכים? האם העולם צועד לכיוון זה כך שאם אני קונה מסך למספר שנים כדאי ללכת על פורמט רחב?

היתרון העיקרי הוא שהאספקט הרחב מותאם יותר לאופן הראיה שלנו ורוב הסרטים יוצאים היום באספקט רחב. לעבודה עם טקסט זה כבר עניין אחר כי המסכים האלה "נמוכים" והמון שטח מתבזבז בצדדים. הם לא מספיק גדולים כדי לעבוד בנוחות עם 2 עמודים במקביל והם צרים מדי ב-PIVOT. לכן לטקסט עדיף מסך רגיל ולא רחב. אין לזה שום קשר לעתיד המסכים...

שמתי לב גם שמישהו כאן באחד הדיונים ציין שה-WFP הוא זה שלגביו כל ההמלצות והביקורות המקצועיות שנעשו, ולגבי ה-FP לא יודעים בוודאות אם הוא כזה טוב. האם זה נכון?

לי יש את ה-FP והוא מצויין (ולשימושים שלי עדיף) מאחיו הרחב. חפש את הת'רד שפתחתי בנושא.

תודה

[br]פורסם בתאריך: 9.04.2007 בשעה 13:23:43

FP מסך מעולה

אתה עושה צחוק מבידור,לעניין בשביל להשתמש באחד משני סוגי המסכים אתה צריך לדעתי כרטיס מסך בנוני ++

אכן מסך מעולה, אבל אם הוא לא צופה ב-HD או בסרטים בפורמט X264 הוא בהחלט יכול להסתפק במה שיש לו - לפחות עד השדרוג.

לי יש גם מחשב בן 4 עם כרטיס מסך מובנה פשוט שמציג יפה מאוד סרטים באיכות טובה (XVID, 1.4GB לסרט) על ה-2007FP בלי להתאמץ.

אין הרבה הבדל בינו לבין המחשב השני שלי שמחובר ב-DVI דרך 1950XT, אלא אם מדובר בקבצי HD שם הכרטיס המובנה כבר כושל.[br]פורסם בתאריך: 9.04.2007 בשעה 13:27:41

כן יתאים לך , WFP יותר נוח לטקסטים ויש לך יותר מרחב , ולסרטים גם כן .

בדיוק ההיפך - לשם כך עדיף ה-FP, לא ה-WFP הרחב. ראה דיון למעלה בפוסט הזה.[br]פורסם בתאריך: 9.04.2007 בשעה 13:29:47

זהו אחד המסכים עם מספר חיבורי הוידאו המגוונים ביותר:

VGA

DVI

S-VIDEO

COMPONENT

ואני חושב של-WFP יש גם COMPOSITE :o

ואל תשכחו 4 חיבורי USB

פורסם

יש לי GeForce2 MX

שמחזיק יפה את ה2007WFP שלי.

גם אני קורא מסמכים וספרים והמסך מצויין בשביל זה.

פורסם

אממ בגלל זה שאלתי!!

פורסם

לצרכים שלך הייתי לוקח רק את הFP.

פורסם

ל 2007FP ול 2007WFP יש את אותן הכניסות.

DVI

VGA

S-Video

Composite

אין כניסת Component באף 2007 רק ב 2407 וב 2707.

פורסם
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים