פורסם 2007 באפריל 818 שנים הייתי אתמול באופיס וסתם התעניינתי לגבי מסכים הם המליצו לי על שני מסכים של LG :L732TRFANTASYהאם הם שווים משהו?אם לא יש המלצות לגבי מסכים עד22" לא 24" (דל אני יודע זה יהיה מוצא אחרון בשבילי)תודה לעונים
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר לימודים, עבודה, משחקים, הכל אתה יודע לגבי משחקים : אני משחק בחדשיםלימודים + עבודה AUTOCADלגבי כ.מסך שלי אני יחליף בעתיד ל-DX10 כאשר השוק יהיה יותר טוב והכרטיסים יהיו יותר טובים
פורסם 2007 באפריל 818 שנים עלה לי מחשבה שאני פירסומאי של דל, וזה לא נכון.לעניין, דל אני יודע זה יהיה מוצא אחרון בשבילי?דל הוא הפיתרון לדילמה שלך .
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר לגבי תקציב זה לא בדיוק משנה (הייתי אומר עד המחיר של ה-דל)דל הוא הפיתרון לדילמה שלך .לא בדיוק ככה פשוט אני רואה שמסכים ב-22" הם לא בדיוק שוויםומסכים של 21.1 עולים יקר (הטובים ולא סתם חברות)בגלל זה אמרתי שאם אני לא מוצא משהו בתחום של עד 22" לא כולל אני כנראה ילך על הדלנ.ב.ראיתי שלא רשמתי את ההודעה הראשונה נכוןסליחהועוד שאלה אחת האם שווה לשים שני מסכים של 19/20"?
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר ppe תודהרגע תענו לי קודם על השאלה הראשונה שלי האם המסכים האלו של LG שווים משהו בכלל או שהם סתם (עזבו תקציב מי שרואה זאת לא בדיוק הבעיה שלי)
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר הכוונה שלי לא לקבל כאב ראש אלא עזרה מחברי הפורום על מנת שאני לא אקנה מסךדפוק עם פאנל TN (לפחות למדתי משהו מהמדריך)
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מצוין, השלב הבא היה ללכת לפה, לבדוק לראות שהמסכים הנ"ל של LG הם אכן TN.לא מוכרים מסכים טובים של LG בארץ מתחת ל 2500 ש"ח כאשר ה L2000C הוא הראשון שנחשב טוב והוא מסך 20" רגיל.עכשיו נשארה רק הפונקציה של התקציב, אז מה התקציב שלך?
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר לגבי המסך השני שקוראים לו FANTASY (באופיס לא יודעים את הדגם שלו)מצאתי אותו סוף סוף בזאפ, הדגם שלו הוא : L1900Eותודה אני אבדוק לגבי הפאנליםלגבי המסך הזה הוא עם פאנל TNלגבי המסך השני לא מצאתי יכול להיות שטעיתי באותיות
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים בגירה אני חייב לומרשיש לך מסך קצת מטורף ...קנית באמת בסכום שכתוב בזאפ ?!!?!?!זה טירוףףףףףףףף מארץ הטירופים
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים האמת על מסכי LG. איכות מצויינת. רואים מצויין. ממש טובים. הבעיה, סמסונג נותנים את אותה האיכות בפחות כסף או ביותר פיצ'רים כמו סיבוב המסך ב 90 מעלות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.