עבור לתוכן

בעיה מעצבנת ובלתי ברורה

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

בכן אני דיי מיואש לאחרונה בואו נגיד 4חודשים המחשב שלי נתקע כל כמה דקות ולא משנה אם אני עושה פעולה כלשהיא זה יכול להיות שאני פותח את הוורד או סתם גולש לי בדפדפן,עכשיו אני לא יודע איפה לשים את האצבע הוא פשוט נתקע בלי שום הודעה בלי שום מסך כחול למרות שאפשרתי לו באפשרויות שכן יציג לי מסך כחול ויתריע על בעיה כלשהיא,בעיה בווינדוס זה לא נראה לי ואם זה בעיית חומרה אני לא יודע איך אני יכול לזהות אותה, אין לי אפשרות להתחיל להוציא חלקים ולנסות להחליף באחרים כי אין לי חלקים אחרים כרגע ,אם מישהו יודע על תוכנה כלשהיא שיכולה לזהות או רעיון כלשהוא,אפילו הלוג של הווינדוס לא נותן שום התראה או וורנינג

מקווה שתוכלו לעזור.

תודה!

פורסם

אמממ זה די קשה לשים אצבע על הבעיה זה יכול להיות משני צידי המתרס או בעיית חומרה או בעית תוכנה אני חושב שזה יותר לכיוון התוכנה תראה מה תעשה תעלה ב SAFE MODE ותראה אם אותם הבעיות קורות גם במצב הבטוח אם לא יש מצב שיש איזה תוכנה או איזה SERVICE שתוקע לך את המחשב תעשה השוואה לבין SERVICES שרצים במצב בטוח לבין ה SERVICES שרצים במצב רגיל תוריד אחד אחרי השני על ידי הפקודה MS CONFIG ותפענח את הבעיה .

פורסם

אולי זה בעיה בזכרונות

תריך MEMTEST לכמה שעות

פורסם
  • מחבר

עשיתי MEMTEST עוד לפני שעלה המחשב וה MEMTEST עצמו נתקע.

פורסם

איפה נתקע בטעינה ...

1) תנער את כל החלקים במחשב תוציא תנקה תחזיר

2) תנקה אבק ..

3) חפש קבלים שורפים בלוח האם

4) תבדוק בבBIOS את הטפר של המעבד ..

פורסם
  • מחבר

לא נתקע בטעינה , בחיים לא נתקע בטעינה,נתקע באמצע הבדיקה של ה MEMTEST שזה עוד לפני הווינדוס,ניסיתי כבר את הקטע של ניקיון האבק :)(פסח)

פורסם
  • מחבר

החלטתי בכל מקרה להחליף זיכרון, יש לי שני שבבים של 512 הורדתי אחד ועכשיו הכל עובד דיי חלק בנתיים

עכשיו הלוח שלי לא חדש במיוחד , P4PE-X/SE של ASUS , אני עדיין רוצה שיהיה לי 1GB זיכרון , איך אני אמור לדעת שהזיכרון לא טוב או שהסלוט לא טוב?

ומישהו אולי יודע אם הלוח הזה תומך ב DDR2 או בכלל ב DDR?

פורסם

תוציא את הזיכרון במחשב ותחליף אותו במה שיש לך ביד ...

פורסם

תשים את הזכרון שהוצאת

רק אותו

ותריץ MEMTEST

פורסם

תבדוק האם יש עידכון ביוס ללוח שלך. לי היה מקרה שהמחשב קפא כל הזמן עד שהחלפתי את גירסת הביוס.

הערה - עידכון ביוס הוא דבר שיש בו סיכון, ובמצב שלך, שבו המחשב קופא באופן אקראי, יש סיכון רב עוד יותר (קיימת אפשרות שהמחשב יקפא בזמן עידכון הביוס).

פורסם

רק המשך למה שsmalul אמר

אם המחשב קופא באמצע עידכון ביוס אז הלך הביוס

אתה תצטרף להחליף ביוס (אם אי אפשר לשלוף את הביוס, כלומר הביוס מולחם ללוח, תצטרך להחליף את כל הלוח)

פורסם

כמה זיכרון ?

אוליי הזיכרון עושה בעיות תנסה עם אחד אחר ..

פורסם
  • מחבר

לצערי עדכון לביוס אין,בדקתי כבר,עכשיו המחשב כבר לא נתקע לאחר שהוצאתי זיכרון אחד, אבל בכל מקרה אני רוצה להרחיב את הזיכרון

עכשיו אני רוצה לדעת

הזיכרון לא טוב? הסלוט על הmotherboard לא טוב

איך אני אבדוק? בשיטה ישנה של תכניס תבדוק אם נתקע ? , חייבת להיות דרך אחרת

פורסם

השיטה הישנה והטובה ;D

פורסם

לצערי עדכון לביוס אין,בדקתי כבר,עכשיו המחשב כבר לא נתקע לאחר שהוצאתי זיכרון אחד, אבל בכל מקרה אני רוצה להרחיב את הזיכרון

עכשיו אני רוצה לדעת

הזיכרון לא טוב? הסלוט על הmotherboard לא טוב

תכניס את הסטיק הפגום (רק אותו... את התקין תוציא)

ותריץ MEMTEST לכמה שעות טובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים