פורסם 2007 באפריל 818 שנים שלום לכםבכן אני דיי מיואש לאחרונה בואו נגיד 4חודשים המחשב שלי נתקע כל כמה דקות ולא משנה אם אני עושה פעולה כלשהיא זה יכול להיות שאני פותח את הוורד או סתם גולש לי בדפדפן,עכשיו אני לא יודע איפה לשים את האצבע הוא פשוט נתקע בלי שום הודעה בלי שום מסך כחול למרות שאפשרתי לו באפשרויות שכן יציג לי מסך כחול ויתריע על בעיה כלשהיא,בעיה בווינדוס זה לא נראה לי ואם זה בעיית חומרה אני לא יודע איך אני יכול לזהות אותה, אין לי אפשרות להתחיל להוציא חלקים ולנסות להחליף באחרים כי אין לי חלקים אחרים כרגע ,אם מישהו יודע על תוכנה כלשהיא שיכולה לזהות או רעיון כלשהוא,אפילו הלוג של הווינדוס לא נותן שום התראה או וורנינגמקווה שתוכלו לעזור.תודה!
פורסם 2007 באפריל 818 שנים אמממ זה די קשה לשים אצבע על הבעיה זה יכול להיות משני צידי המתרס או בעיית חומרה או בעית תוכנה אני חושב שזה יותר לכיוון התוכנה תראה מה תעשה תעלה ב SAFE MODE ותראה אם אותם הבעיות קורות גם במצב הבטוח אם לא יש מצב שיש איזה תוכנה או איזה SERVICE שתוקע לך את המחשב תעשה השוואה לבין SERVICES שרצים במצב בטוח לבין ה SERVICES שרצים במצב רגיל תוריד אחד אחרי השני על ידי הפקודה MS CONFIG ותפענח את הבעיה .
פורסם 2007 באפריל 918 שנים איפה נתקע בטעינה ...1) תנער את כל החלקים במחשב תוציא תנקה תחזיר 2) תנקה אבק ..3) חפש קבלים שורפים בלוח האם 4) תבדוק בבBIOS את הטפר של המעבד ..
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר לא נתקע בטעינה , בחיים לא נתקע בטעינה,נתקע באמצע הבדיקה של ה MEMTEST שזה עוד לפני הווינדוס,ניסיתי כבר את הקטע של ניקיון האבק (פסח)
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר החלטתי בכל מקרה להחליף זיכרון, יש לי שני שבבים של 512 הורדתי אחד ועכשיו הכל עובד דיי חלק בנתייםעכשיו הלוח שלי לא חדש במיוחד , P4PE-X/SE של ASUS , אני עדיין רוצה שיהיה לי 1GB זיכרון , איך אני אמור לדעת שהזיכרון לא טוב או שהסלוט לא טוב?ומישהו אולי יודע אם הלוח הזה תומך ב DDR2 או בכלל ב DDR?
פורסם 2007 באפריל 918 שנים תבדוק האם יש עידכון ביוס ללוח שלך. לי היה מקרה שהמחשב קפא כל הזמן עד שהחלפתי את גירסת הביוס.הערה - עידכון ביוס הוא דבר שיש בו סיכון, ובמצב שלך, שבו המחשב קופא באופן אקראי, יש סיכון רב עוד יותר (קיימת אפשרות שהמחשב יקפא בזמן עידכון הביוס).
פורסם 2007 באפריל 918 שנים רק המשך למה שsmalul אמראם המחשב קופא באמצע עידכון ביוס אז הלך הביוסאתה תצטרף להחליף ביוס (אם אי אפשר לשלוף את הביוס, כלומר הביוס מולחם ללוח, תצטרך להחליף את כל הלוח)
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר לצערי עדכון לביוס אין,בדקתי כבר,עכשיו המחשב כבר לא נתקע לאחר שהוצאתי זיכרון אחד, אבל בכל מקרה אני רוצה להרחיב את הזיכרוןעכשיו אני רוצה לדעתהזיכרון לא טוב? הסלוט על הmotherboard לא טובאיך אני אבדוק? בשיטה ישנה של תכניס תבדוק אם נתקע ? , חייבת להיות דרך אחרת
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים איך אני אבדוק? בשיטה ישנה של תכניס תבדוק אם נתקע ? , חייבת להיות דרך אחרתהשיטה הישנה והטובה ;D
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים לצערי עדכון לביוס אין,בדקתי כבר,עכשיו המחשב כבר לא נתקע לאחר שהוצאתי זיכרון אחד, אבל בכל מקרה אני רוצה להרחיב את הזיכרוןעכשיו אני רוצה לדעתהזיכרון לא טוב? הסלוט על הmotherboard לא טובאיך אני אבדוק? בשיטה ישנה של תכניס תבדוק אם נתקע ? , חייבת להיות דרך אחרתתכניס את הסטיק הפגום (רק אותו... את התקין תוציא)ותריץ MEMTEST לכמה שעות טובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.