עבור לתוכן

בעיה רצינית עם הזיכרון שלי

Featured Replies

פורסם

תקשיבו, אני כבר יותר משנה מחפש פתרון לבעיה שלי ולא מוצא, אם אתם מוצאים לי אני מבטיח לשלוח תמונות ערום שלי לכולכם.

ככה, לפני כמעט שנתיים הייתי בקנדה וקניתי שם חבילה של 512x2RAM של Corsair. את הדגם המדוייק אני לא זוכר, משהו ValueSelect ו-TWIN... אנערף. הבעיה היא שכל פעם ששמתי את שני הזכרונות ביחד המחשב ה-ת-ח-ר-פ-ן לי. מזה התחרפן? יוצא מתוכנות, משחקים, עושה לי ריסטרט למחשב בלי שום התראה, מעלה לי שגיאות הזויות וכו'. הקטע המטריף באמת, זה כשאני שם כל אחד בנפרד (ובדקתי את שניהם בנפרד) אין שום בעיה, חוץ מזה שאין לי בידיוק מה לעשות עם 512RAM.

כבר בדקתי אם הלוח-אם שלי אמור לתמוך ב-Dual, והוא כן. הדגם הוא MSI 865PE Neo2 - קצת ישן, אבל אמור לעבוד עם Dual לפי מה שאני זוכר.

כל העסק הזה פשוט מטריף אותי. הזנחתי את זה שנתיים, אבל כל פעם שאני רוצה לשחק באיזה משהו חדיש, הוא מקרטע לי כמו זקן צ'רקסי גוסס.

וכבר הרצתי memtest, לא זכורות לי בעיות כשבדקתי כל זיכרון בנפרד, אבל כשבדקתי את שניהם ביחד לא עברה שניה בלי שגיאה.

HELP ME. תודה.

פורסם
  • מחבר

אההה אנשים, בבקשה :-X

פורסם

אל תקפיץ תמתין בסבלנות לתשובה... מה גם שאף אחד לא רוצה לראות אותך ערום... בכל אופן תבדוק שוב את הסטיקים בסלוטים שונים נסה לעדכן את הביוס של הלוח...בדוק אותם על לוח אחר...ובכל אופן שלח מייל לחברה אולי "יארגנו" לך החלפה...

פורסם
  • מחבר

אל תקפיץ תמתין בסבלנות לתשובה... מה גם שאף אחד לא רוצה לראות אותך ערום... בכל אופן תבדוק שוב את הסטיקים בסלוטים שונים נסה לעדכן את הביוס של הלוח...בדוק אותם על לוח אחר...ובכל אופן שלח מייל לחברה אולי "יארגנו" לך החלפה...

אתה לא מציע לי משהו פרקטי. את הסטיקים כבר בדקתי בכל וריאציה אפשרית בתוך הסלוטים שלי, את הביוס עידכנתי אלף ואחד פעמים במהלך השנתיים האלה, ובלוח אחר הזכרונות פעלו פיקס. "החלפה"? אחרי שנה? קשה לי להאמין, אבל אני אנסה. אבל בכ"ז, אף אחד לא יכול לנסות לעזור לי? חיפשתי באתר של MSI, ויש הערה בדגם שלי שאולי קשורה לנושא:

Due to the High Performance Memory design, motherboards or system configurations may or may not operate smoothly at the JEDEC (Joint Electron Device Engineering Council) standard settings (BIOS Default on the motherboard) such as DDR voltage, memory speeds and memory timing. Please confirm and adjust your memory setting in the BIOS accordingly for better system stability.

בנוסף - Supports Single or Dual Channel DDR 400*/333/266 MHz and up (*In order to use DDR 400, FSB 800 CPU is required)

פורסם

אם עשית את הכל ההסבר "ההגיוני" היחיד הוא שפשוט הלוח שלך לא "מסתדר" עם הזיכרונות... ולפי מה שמצאת אתה צריך להגדיר ידני את התדר והתיזמונים...

פורסם
  • מחבר

אם עשית את הכל ההסבר "ההגיוני" היחיד הוא שפשוט הלוח שלך לא "מסתדר" עם הזיכרונות... ולפי מה שמצאת אתה צריך להגדיר ידני את התדר והתיזמונים...

ואיך עושים את זה? ייתכן שזאת הבעיה?

פורסם

אפשרי כנס לביוס (בדרך כלל זה ממוקם באפשריות המתקדמות) תעביר למצב manual‏ ותשנה את התדר/תיזמונים...

פורסם
  • מחבר

אפשרי כנס לביוס (בדרך כלל זה ממוקם באפשריות המתקדמות) תעביר למצב manual‏ ותשנה את התדר/תיזמונים...

אחלה. למה לשנות? להוריד, לעלות? אני לא רוצה לשחק עם דברים בביוס שאני לא מבין בהם.

ותודה רבה, אגב. :yelclap:

פורסם

למרות שאמרתם המון דברים נכונים אני חושב ודי בטוח שהזיכרונות לא מתאימים אחד לשני.

פורסם
  • מחבר

למרות שאמרתם המון דברים נכונים אני חושב ודי בטוח שהזיכרונות לא מתאימים אחד לשני.

חבר, קניתי אותם באריזה אחת. אלה שני סטיקים זהים - אותה חברה, דגם וכל החרטא.

פורסם

תיגש ל EVENT VIEWER ותרשום בבקשה את הקוד של ה ERROR בזמן שמהמחשב שלך עושה RESTART ותרשום לנו את מספר הקוד.

פורסם
  • מחבר

תיגש ל EVENT VIEWER ותרשום בבקשה את הקוד של ה ERROR בזמן שמהמחשב שלך עושה RESTART ותרשום לנו את מספר הקוד.

מזה Event Viewer?

ורגע לפני זה, איך אני משנה את התדר והתזמונים בביוס בדרך שזה ישפיע ולא יהרוס לי את המחשב? :nixweiss:

פורסם

בדרך כלל יש על הזיכרון/אריזה אנ הנתונים אם לא...תוריד cpu-z‏ ותביט בSPD...

פורסם

זה נקרא מציג האירועים בעברית תחפש את הקוד של השגיאה ותרשום את המספר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים