עבור לתוכן

שימוש בשני מסכים במקביל

Featured Replies

פורסם

שלום רב יש לי בעיה

יש לי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT שיש לו חיבור VGA ו DVI

לחיבור ה VGA מחובר המסך מחשב מסך LCD בגודל 17" שתומך ברזולוציה של 1280X1024

לחיבור ה DVI מחוברת טלויזיית LCD בגודל 32" עם חיבור של DVI - HDMI שתומך ברזולוציה של 1280X720

עכשיו הבעיה היא שאני יכול לעשות מצב של DUAL VIEW שככה אחד המסכים יראו רגיל והשני יהיה ההמשך של המסך

ויש מצב של CLONE שככה אחד המסכים יראו רגיל ובשני יראו את מה שרואים בשני רק ברזולוציה שלו ככה שראוים ממש על הפנים כי הרזולוציות של שני המסכים הם שונות לחלוטין ככה שזה בלתי אפשרי לצפייה

אז איך אני עושה שאני רואה בשני המסכים את אותו הדבר ובצורה נורמלית ?

ובמסך השני של ה 32" שבמקרה שלנו הוא מסוג LC 32LC2 אני אף פעם לא רואה את כל המסך תמיד השוליים חתוכים לי הנה המחשה של המצב של DUAL VIEW שהמסך הקטן הוא הראשי והשני הוא המשך של המסך שימו לב לבעייה של השוליים החתוכים ברכב:

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא ניתן לעשות את מה שאתה רוצה לעשות.

גם אני נמצא באותה בעיה, ופשוט לפני שמתמשים ב32" מחליפים רזולוציה, הרי אתה לא משתמש בהם בו זמנית כל הזמן...

פורסם
  • מחבר

לאיזו רזולוציה בדיוק לשנות ?

ומה בקר לבעייה של השוליים החתוכים ?

תודה מראש,עידן

פורסם

ברור שהשוליים יהיו חתוכים, אתה מנסה להריץ על מסך של 1280X720 רזולוציה של 1280X1024 אתה מאבד 304 פיקסלים (החתוכים)

שאתה רוצה לראות בטלוויזיה, תעביר לרזולוציה 1280X720 (תהפוך את הTV לprimary display)

ותנסה אולי רזולוציה 1360x720, משום מה בטושיבה שלי תומכת בה למרות שעל הנייר היא לא :smile1:

פורסם

אבאל'ה

אם יש לי כרטיס 5550 FX (ואני יודע שאני אדם קדמון)

אני גם יכול לחבר 2 מסכים או שלא ?

פורסם

זה בסדר, לי יש 5700...

וכל עוד יש לו שתי יציאות וידאו, אתה יכול.

פורסם
  • מחבר

ברור שהשוליים יהיו חתוכים, אתה מנסה להריץ על מסך של 1280X720 רזולוציה של 1280X1024 אתה מאבד 304 פיקסלים (החתוכים)

שאתה רוצה לראות בטלוויזיה, תעביר לרזולוציה 1280X720 (תהפוך את הTV לprimary display)

ותנסה אולי רזולוציה 1360x720, משום מה בטושיבה שלי תומכת בה למרות שעל הנייר היא לא :smile1:

במצב שאתה רואה בתמונה הרזולוציה היא 1280X720 וגם שאני על single monitor עדיין הכל חתוך...אני צריך איכשהו לכווץ את התמונה \:

פורסם

זה בסדר, לי יש 5700...

וכל עוד יש לו שתי יציאות וידאו, אתה יכול.

יש איזה שהוא מדריך או משהו ?

פורסם

לא צריך שום מדריך. אתה מחבר את המסך הנוסף ומגדיר בדרייברים את סוג התצוגה שאתה רוצה (dual view\clone).

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחי אני כמעט בטוח שאפשר, לך להגדרות של הרזולוצייה ובמסכים 1 ו 2 תגדיר כל מסך ודרך זה גם רזולוצייה המתאימה ל17' ושנייה המתאימה ל32..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים