פורסם 2007 באפריל 718 שנים PQI ולא PQ1...טובים ל-OC? תלוי מן הסתם בדגם הספציפי...גם ל-G.skill יש זכרונות שהם טובים ל-OC ויש כאלו שלא
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר אני עושה אוברקלוק והמחשב לא עולה על 3.7Ghz. הלוח אם שלי מותאם במיוחד לאוברקלוק. המעבד של אינטל Pentium D 930 והכרטיס מסך של Gigabyte X1900XT היחיד שאני חושב בו הוא הזיכרונות... אני לא יודע מה לעשות?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים איך זה קשור לפורום הזה?!וחוץ מזה אני אמור לנחש איזה לוח יש לך או איזה דגם מדוייק של זכרונות יש לך?בכל מקרה אין שום סיבה שהזכרונות יגבילו.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים כשמנסים לעזור לך הכי פשוט שיכול ליהיות זה לרשום את הדגם במקום שאנחנו נתחיל לבדוק במשפטים זזים מטופשים...ניסיתי 3 פעמים לקרוא אבל זה זז כזה מהר שלא ממש מצליחים ועם גישה כשאת אל תצפה להרבה עזרה..
פורסם 2007 באפריל 718 שנים יש לו את הלוח הזה:Gigabyte GA-G1975X לא ניראה לי שהוא מגביל אותך, זה יותר מהכיוון של המעבד (לפי דעתי).
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אני אמור לדעת שזה מסתרר לך בחתימה? אני מסתכל על מה שאתה כותב ולא על מה שזז מתחת..בכל מקרה כפי שאמרתי הדיון לא שייך לפה כלל ואת התשובה שלך אתה תקבל בפורום OC ככל הנראה
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר אני אמור לדעת שזה מסתרר לך בחתימה? אני מסתכל על מה שאתה כותב ולא על מה שזז מתחת..בכל מקרה כפי שאמרתי הדיון לא שייך לפה כלל ואת התשובה שלך אתה תקבל בפורום OC ככל הנראהGGuy-z לא הצליח לפתור לי את הבעיה... אז מה אתה מצפה שאני אעשה?יש לי את הלוח אם שפה:http://hwzone.co.il/reviews/975_duel/GA-G1975X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.