פורסם 2007 באפריל 718 שנים איפה נמצא העידכון עיברית בויסטה?למישהוא יש קישור או שיגיד לי איך להוריד אותו?תודה שמואל
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אם אתה מתכוון איך הופכים ויסטה באנגלית לוסיטה בעברית אז זה בלתי אפשרי ככל הידוע לי.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר אני שמעתי שדווקהה זה כן אפשרי שיש עידכון מיוחד לאולטימיט ואז הופך לעיבריתמישהוא יודע איך עושים?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אתה טועה ומטעה!אפשר ויש לי את העדכון ובצעתי את השינוי, אבל אחרי שניה וחצי הגעתי למסקנה:ויסטה בעברית = מכוער.והחלפתי בחזרה לאנגלית...נ.בלא יודע אם זה חוקי לדבר על זה פה.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אני טועה ומטעה..ואתה לא יודע אם זה חוקי לדבר על זה פה..המסקנה פה היא,שקודם אתה תבדוק אם העניין חוקי (ונראה לי שלא) ואח"כ תבוא ותגיד לי אם אני טועה ומטעה
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר זה חוקי לגמרי כי מיקרוסופק הוצאיו את זה וזה באתר של מיקרוסופק בחינם ניראה לי אבל אני לא מוצא את זה מישהוא יכול להביא לי לינק או להסביר לי איך עושים תודהדרך אגב הבחור מיקודם מה אתה אומר זה לא יפה בעיברית?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אני טועה ומטעה..ואתה לא יודע אם זה חוקי לדבר על זה פה..המסקנה פה היא,שקודם אתה תבדוק אם העניין חוקי (ונראה לי שלא) ואח"כ תבוא ותגיד לי אם אני טועה ומטעהאתה יודע מה?, אני טעיתי, צודק, אי אפשר לעשות את זה.מצטער.חבל שנתווכח על דבר שאני לא מבין בו...
פורסם 2007 באפריל 718 שנים בגרסאות אולטימייט ואנטרפרייז ניתן לשנות שפות. לגבי עברית, היא עוד לא הופצה לכולם דרך ה ultimate extras.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים לויסטה יש MUI (Multilingual User Interfac שהוא כמו בXP לא מופץ ללקוחות פרטיים, הוא פועל רק על ULTIMATE ו ENTERPRISEויש LIP (Language Interface Pack שהוא פחות מקיף מMUI אבל כולל תרגום לרוב הדברים החשוביםהLIP מופצים חינם דרך הWINDOWS UPDATE, אבל אין עדיין גירסה לעבריתוהוא עובד על כל גרסאות הויסטה
פורסם 2007 באפריל 718 שנים יש MUI זה שמחליפ את הויסטה מ אנגלית ל עברית וגם מעברית לאנגלית ..יש את זה אבל שפת הערכת אם לזה אתם מתכונים ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.