עבור לתוכן

מה ההבדל בין גרסאת RETAIL לBOX לOEM לTRAY?

Featured Replies

פורסם

חיפשתי ולא מצאתי...

מה ההבדל בין הדברים בכותרת ויכול להיות שיש שם דברים אותו דבר רק שהם נקראים שונה?

תודה מראש.

פורסם

תקרא את ה-FAQ של פורום "מעבדים, לוחות אם, וזכרונות", הכל שם :lol:

פורסם

ש: מה ההבדל בין Retail/Box לבין Tray/OEM ובין Tray+Fan?

ת: Box הוא בדיוק כמו Retail

Tray הוא בדיוק כמו OEM

בתצורת Box המעבד מגיע בקופסה סגורה של חברת המעבדים עם קירור מקורי (נקרא גם סטוק)

בתצורת Tray המעבד מגיע בשקית ללא שום קירור. ויש צורך להוסיף קירור אלטרנטיבי

בתצורת Tray+Fan המעבד מגיע עם קירור אלטרנטיבי (בעיקר משיקולים כלכליים שמעבד וקירור אלטרנטיבי יעלו פחות ממעבד Box)

פורסם

דבר חשוב נוסף - מעבדי TRAY באים בד"כ עם אחריות לשנה בלבד.

פורסם

מהצד השני, הם טיפה יותר זולים

פורסם

ומה נראה לך כדאי יותר? לחסוך עד 100 שקל ולהתקע עם אחריות לשנה או לשלם את ה100 הנוספים ולקבל אחריות משולשת?

פורסם

ראית פעם מעבד שרוף? אני לא.

פורסם

האחריות המשולשת עדיפה, כמובן, אבל לכאלה שקונים קרור חיצוני עדיף TRAY, לעומת זאת, אם אני לא טועה איסטרוניקס נותנים אחריות לכל החיים

ראית פעם מעבד שרוף? אני לא.

גם אני לא :xyxthumbs:

פורסם

שרוף לא, אבל יש עוד כמה שלבים בדרך.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

כמו מה למשל?

פורסם

דבר חשוב נוסף - מעבדי TRAY באים בד"כ עם אחריות לשנה בלבד.

לא ראיתי דבר כזה בחיים.

בתור אחד שעבד בחנות מחשבים חצי שנה וראה בדיוק מה בה מהיבואן ואיך, אני יכול להגיד לך שהיבואנים נותנים גם על מעבדי TRAY אחריות ל 3 שנים.

פורסם

הוא לא לגמרי טועה, פעם (לפחות בתקופת הברטונים) זה באמת היה נהוג ככה, היום אני לא חושב שיש הבדל באחריות.

פורסם

תקופת הברטונים? :s05:

זה לפני או אחרי הביזנטים?

אם אתה מדבר על AXP, באותה תקופה עוד לא ידעתי מה זה AMD

;D

פורסם

פעם היה לי כזה, היום הוא אצל אחי... AMD ATHLON XP 2500+ 1.8GHz BARTON CORE.

פורסם

חלאס עם הספאם, איך זה קשור לדיון שהיה לך פעם את המעבד הזה? איך זה תורם אפילו בעיקפין למישהו מהפורום, בשביל מה התגובה הזאת?!...

בכל אופן, כל הקטע עם המאוררים ועם האחריות היום תלוי מאוד בחנות, כל חנות עושה מה שבא לה ואפילו לא טורחת להודיע על זה בדפי מידע באתר (ראו ערך KSP).

אני מאמין שאת התמונה הכללית קיבלת, מוצרי BOX\RETAIL (לא רק מעבדים) מגיעים באריזה מלאה עם קרטון מקורי ובאנדל, OEM ו-TRAY מגיעים בדר"כ באריזה מינימלית (לדוגמא שקית אנטיססטית ודיסק דרייבר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים