פורסם 2007 באפריל 718 שנים את זה שהמציא את ה "Yes to all".מה קרה, אין No to all?Do you want to execute these idiots?Yes/No/Yes to all
פורסם 2007 באפריל 718 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי איזה מסטול הוא שם!!!את הבנות שאומרות לך"אני אוהבת אותך כידיד" אחרי שאתה שואל אם היא אוהבת אותך..אנשים ששואלים בנות שהם מכירים יומיים\10 שנים אם הן אוהבות אותם...
פורסם 2007 באפריל 718 שנים את הבן ז*** עם הפיג'ו הלבן שבזמן שאני ביצעתי עקיפה חתך אותי וגרם לעצירת חירום
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אתה אלה שעוקפים את הפקק שאתם עומדים בו כבר חצי שעה מהנתיב הימני ואז רוצים להשתלב מטר לפני הרמזור/כיכר
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אתה אלה שעוקפים את הפקק שאתם עומדים בו כבר חצי שעה מהנתיב הימני ואז רוצים להשתלב מטר לפני הרמזור/כיכר או כאלה שחותכים מהמחלף / תחנת דלק :
פורסם 2007 באפריל 718 שנים צריך להרוג את היוצרים של נרו כי הם חראות שהם לא נותנים לקווץ קובץ ששוקל 702 מגה ל700 ביגללם הייתי צריך לחבר את המחשב לTV וגם את הרמקולים וגם לנתק את היס לחבר למחשב את הבבננותכל זה סיפור של איזה שעהמה רציתי מה ליראות סרט אם החברה=/? [כולה שני מגה]
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אייל , בשביל זה קיימים צורבי DVD הגיע הזמן להשתכלל אחי ואת מי צריך להרוג? זה לא ברור ? את מי שהמציא את המצות!! את הדבר הנאלח הזה שחונק אותך שבוע שלם!! :pissed:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.