פורסם 2007 באפריל 618 שנים שלום, לא מזמן דוד שלי קנה לייזר (מן פנס שעושה נקודה ירוקה) ממש ממש חזק אבל ממש הגענו איתו למשהו כמו קילומטר וחצי (ממצדה עד ההרים של ירדן !) ושמעתי שאם מפרקים את הלייזק ומשנים לו שם משהו אז מקבלים לליזר שיכול לפוצץבלונים , להדליק עשבים וכל מיני שטויות כאלא, זה יכול ליהיות ?
פורסם 2007 באפריל 618 שנים שלום, לא מזמן דוד שלי קנה לייזר (מן פנס שעושה נקודה ירוקה) ממש ממש חזק אבל ממש הגענו איתו למשהו כמו קילומטר וחצי (ממצדה עד ההרים של ירדן !) ושמעתי שאם מפרקים את הלייזק ומשנים לו שם משהו אז מקבלים לליזר שיכול לפוצץבלונים , להדליק עשבים וכל מיני שטויות כאלא, זה יכול ליהיות ?לפוצץ בלונים וכל זה תלוי בחוזק של הלייזר (יותר אנרגיה=יותר חום)רק לייזרים ממש חזקים עושים דברים כאלה לא דברים שקונים בחנות
פורסם 2007 באפריל 618 שנים http://www.coolest-gadgets.com/20060423/wicked-laser-review/אחד המגניבים!! זה בטוח מעוור אנשים אם זה מכוון לעיניים שלהם..בראל.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים WTF??בראל.מה? מה לא הבנת?!אם היית עושה חיפוש על המילה לייזר בחיפוש מקוצר, בתוצאה הראשונה היית מקבל את האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=246557.0
פורסם 2007 באפריל 718 שנים ואם היית נכנס לת'רד ההוא (זה ש DimaX קישר אליו) , אז ממנו היית מוצא גם את הת'רד הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=161158.0 אגב, אני מכיר מישהו שאולי ינסה את זה בארץ (גרפיטי דיגיטלי על בניינים עם מקרן חזק, לפטופ ולייזר)
פורסם 2007 באפריל 718 שנים ואם היית נכנס לת'רד ההוא (זה ש DimaX קישר אליו) , אז ממנו היית מוצא גם את הת'רד הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=161158.0 אגב, אני מכיר מישהו שאולי ינסה את זה בארץ (גרפיטי דיגיטלי על בניינים עם מקרן חזק, לפטופ ולייזר) עד היום לא הבנתי איך הקטע הזה עובד
פורסם 2007 באפריל 718 שנים יש כל מיני דרגות של לייזר, תקרא כאן:http://en.wikipedia.org/wiki/Laser_safety#Classificationנגיד על נגני DVD כתוב בדרך כלל Class 1 שזה הכי חלש.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים עד היום לא הבנתי איך הקטע הזה עובדיש לך מחשב שמחובר למצלמה שמצלמת את המשטח (הבניין)ברגע שהמצלמה קולטת נקודה של קרן לייזר על המשטח, המחשב מפענח את זהומשדר למקרן, להקרין שם אור ולהשאיר אותו שם (לשים נקודת אור של המקרן, איפה שהייתה לפני שניה נקודת האור של קרן הלייזר)וככה אתה "מצייר עם הלייזר"
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר ראיתי את זה :http://www.coolest-gadgets.com/20060423/wicked-laser-review/אבל לא הבנתי איך אני הופך לייזר רגיל לאחד כזה...
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מה נותן לך את הרעיון שאתה יכול להפוך לייזר רגיל לכזה ?אתה לא יכול לעשות כזה דבראתה פשוט צריך לייזר עם עצמה מספיק חזקהאם יש לך לייזר חלש ואתה רוצה לחזק אותו, זה לא משהו שאתה יכול לעשות עם ציוד ביתי ובלי מעבדה לדעתי.http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%96%D7%A8
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.