עבור לתוכן

בעיה עם מאוורר של GEFORCE

Featured Replies

פורסם

שלום , ברשותי geforce 2 mx 200 מתוצרת gainward , לפני יומיים , החל המאוורר ליצור רעש בלתי נסבל . פירקתי והרכבתי מחדש את המאוורר ואת התושבת , פירקתי והחזרתי את הבורג , והרעש לא חלף . ברשותי voodoo banshee עם יחידת קירור פסיבי .

האם יחידת הקירור הזאת תתאים למטרה ? האם יש דרך לנטר את החום בכרטיס ? במידה ואי אפשר לשים את היחידה, האם אתם מכירים מאווררים בפחות מחמישים ש"ח ? או פיתרון חלופי באותו מחיר?

פורסם

בכלליות הייתי ממליץ לך להחליף כרטיס מסך, בגלל שאם אתה משחק אז הכרטיס הוא בלשון המעטה גרוע.

לא ניתן לנטר את החום בכרטיס ע"י שום תוכנה, אופציה זו קיימת רק בלוחות של אסוס שבהם יש חיישן חום. ( אתה יכול לגעת בו פיזית על מנת להרגיש את החום ) .

אני לא יודע בקשר לוודו בנשי אבל אתה יכול לנסות להרכיב אותו.

ניתן לקנות בלו אורב ( מאוורר לכרטיס מסך) במשהו כמו 50 ש"ח ואף קריסטל אורב שטיפה יותר יקר (יש לי את הקריסטל אורב ואני די ממליץ עליו ) .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה , אבל את האפשרויות האלו אני כבר יודע , ואין לי 522 ל radeon 9000pro ...

יש למישהו רעיונות מקוריים יותר?

פורסם

תפרק את המאוורר

תוריד את המדבקה

תכניס טיפת שמן בישול לחור שיש שם

תסגור את החור בחזרה

פועל כמו חדש.

פורסם
  • מחבר

been done

לא עזר

תודה על ההתיחסות אבל זה לא עשה את זה .

עוד רעיונות?

:jump:

פורסם

אני שמח שמישהו מעלה את הנושא... גם המאוורר שלי קצת מרעיש לאחרונה ואני חושד שהוא לא מקרר כמו שצריך... האם האחריות מכסה גם מאוורר שלא מאוורר או מת פתאום? והאם יש סטנדרד בגדלים ובמתחים של מאווררים לכרטיסי מסך?

פורסם

אני שמח שמישהו מעלה את הנושא... גם המאוורר שלי קצת מרעיש לאחרונה ואני חושד שהוא לא מקרר כמו שצריך... האם האחריות מכסה גם מאוורר שלא מאוורר או מת פתאום? והאם יש סטנדרד בגדלים ובמתחים של מאווררים לכרטיסי מסך?

אם כבר אז כבר

יש לי כרטיס TNT2 והמאורר פשוט לא עובד (זה בטח לא מתחמם בכלל אבל לא נורא)

בכל מקרה אני יכול להוציא את המאורר והתושבת ולשים מאורר+צלעות קירור של מעבד ??? זה יעזור במשהו?

פורסם

אופציה זו קיימת רק בלוחות של אסוס שבהם יש חיישן חום.

הזהר במילותיך - יש קוראים שיתפסו ממך מישהו שבאמת מבין וגם יקחו ברצינות את מה שאמרת, אז כמובן זה לא קיים רק באסוס , דוגמה פשוטה נוספת - MSI.

לגבי המאוורר - מה שאמירם הציע בעקרון פותר 90 אחוז מהבעיות כמו שהזכרת - אך לא ככה צריך לעשות זאת,

לא שמן בישול ולא טיפה,

השתמש ב WD40 או שמן מכונות כל שהוא, שים כמות קצת יותר נדיבה מטיפה וישר תסובב את המאוורר למשך חצי דקה חזק לכל הכיוונים - כדי שייספג ישר במיסבים ולא יצתבר במקום אחר וגם תנגב את השמן שיוצא עקב הסיבוב - תן אפילו פו או שניים רצינים כל כיוון כדי שהלהבים יסתובבו - נקה שוב את השמן - סגור טוב את המדבקה - תדביק אותה עם מסקינטייפ עם היא לא תיסגר , ואז תחבר ותתפלל, זו הדרך הנכונה, לי זה עבד כבר עם 4-5 מאווררים שעשו רעש מחריד ואצל כולם נפתרה הבעיה בדרך זו.

פורסם

צודק. לא להשתמש בשמן בישול ,זה משמן באותו רגע אבל

אחרי חודש הכל יתחיל להחליד ואז יהיה יותר גרוע

פורסם

המאווררים שעשיתי להם את זה עדיין עובדים כעבור חצי שנה.

פורסם

אל תהיה כזה קטנוני. אז לא הזכרתי עוד חברה שבכרטיסים שלה יש חיישני חום. אני מצטער. בכל מקרה לגיינוורד Gainword אין חיישן חום.

חוץ מזה התשובה שלי מבוססת על תשובה שמישהו נתן לי בפורום ( הוא אמר לי שיש חיישני חום רק בכרטיסי מסך של asus )

פורסם

חוץ מזה התשובה שלי מבוססת על תשובה שמישהו נתן לי בפורום ( הוא אמר לי שיש חיישני חום רק בכרטיסי מסך של asus ) "

איש יקר,

אני לא מאשים אותך, פשוט רציתי למנוע מה שקרה אפילו לך - מישהו אומר משהו -וכולם תופסים את זה ברצינות ואומרים לכל השאר - וככה זורם מידע לא נכון לאנשים - שלפעמים יכול להיות משמעותי - אתה מבין ? אפילו לך זה קרה - ואם נשמעתי קצת זועף - זה על התופעה ולא עליך.

מקווה שאתה מבין.

פורסם

אין דבר. לא קרה כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים