פורסם 2007 באפריל 618 שנים שלום קניתי כרטיס מסך ולוח חדשים ! X1950 PRO And GigAByte Nforce 430 Amd Hammer 6100 אוקי אחר כך פירמטתי את המחשב הכל טוב ויפה . התקנתי משחקים ופשוט יש לי תקיעות במשחקים תקיעות לפעמים זה חלק לפעמים תקיעות ולפעמים ממש לאגים . עכשיו ראיתי ב BIOS אין שום דבר ... שאני צריך לבטל SHADOW או משהו ביטלתי תכרטיס המובנה יש לי גיגה זיכרון DUAL CHANEL עכשיו בכרטיס הקודם שלי 6600 GT זה היה עובד די חלק על 800 X 600 ב TESTDRIVE ו ב CSS ב CSS היה 1024 X 768 פעל חלק .. עכשיו זה פועל קטוע עם תקיעות ... והפינג שלי 18 עדכנתי את הדרייברים האחרונים של ATI בכרטיס הקודם היה חלק ..... לא יודע מה עושים ניסיתי להכניס זכרונות אחרים לא פעל הטמפרטורות תקינות ... צריך את עזרתכם חברה
פורסם 2007 באפריל 618 שנים בדקת אם הכרטיס מקבל מתח ישירות מהספק כוח, דרך כבל 6 פין ?אני לא רואה במפרט שלך נתונים על הספק כוח שיש לך.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר יש לי ספק כח HEC 425 VD-PT זה הספק ואני לא יודע איך הוא מקבל מתח ... הנה תמונת הדרייברים http://img59.imageshack.us/img59/3182/sdsah8.jpg
פורסם 2007 באפריל 618 שנים תפתח את המארז של המחשב, ותבדוק אם מתחבר כבל מתח 6 פינים מאחורי הכרטיס מסך, הכבל הזה מתפצל לשני מולוקס שמגיעים מהספק.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר כן זה לא כבל מולקוס זה כבל 6 פינים אחי. שמתחבר לספקומה עם הדרייברים עדכניים ? ( בתמונה )
פורסם 2007 באפריל 618 שנים http://www.rage3d.com/image.php?pic=/reviews/video/atix1950pro/pics/comp2.jpg&comment=X1950%20XTX%20vs%20X1950%20Proתסתכל ימינה על הכרטיס,יש לך מחבר שחור למתח,את זה חיברת?
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר בידיוק עם כבל שקיבלתי עם הכרטיס שמתחבר לספק כוח גבר אתה חושב שהבעיה היא בספק??? שיש תקיעות במשחקים? או שהוא לא מקבל מספיק מתח ?
פורסם 2007 באפריל 618 שנים בידיוק עם כבל שקיבלתי עם הכרטיס שמתחבר לספק כוח גבר אתה חושב שהבעיה היא בספק??? שיש תקיעות במשחקים? או שהוא לא מקבל מספיק מתח ? תבדוק עם 2 המולקס מחוברים לספק, ולא רק אחד.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים זה כרטיס חזק מאוד שדורש ספק חזק לפחות של 450W.תנסה לעדכן דרייבר או דרייבר אחד נמוך יותר ממה שיש לך.אישית,אני לא אוהב/סובל את ATI ןלכן אני לא יכול לומר לך איזה דרייבר מתאים ואיזה לא.אם זה לא משחק כבד יש לך גם בעיה?או שזה רק במשחקים?
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר כן שניהם יש לי בעיה ב קאונטר סטרייק סורס שיש לי FPS נמוך 100 - ולפעמים יורד ל 40 מקודם הכרטיס הקודם החזיק לי כל המקומות על 130 FPSהכרטיס היה 6600 GT אני לא מבין למה עכשיו זה יורד ויש לפעמים תקיעות קטנות כאלה ולפעמים זה קורס בכלל .... שיש לאגים במשחקיםב TESTDRIVE יש מקומות שזה לאט ממש ויש לא ... אפילו שאני מוריד רזולציה זה לאט... אתה מבין ? ויש לי ספק אמרו לי שלא יפעל לי RADEON X1950 שיש לו 17 מסילות משהו כזה אבל הוא כן פועל והכל פועללא נראה לי שהספק עושה תקיעות במשחקים
פורסם 2007 באפריל 618 שנים אישית,אני לא אוהב/סובל את ATI ןלכן אני לא יכול לומר לך איזה דרייבר מתאים ואיזה לא.מה הקשר לבעיה שלו?לפותח הת'רד, אני מציע לך להחליף כרטיס (לממש אחריות), אפילו לנסות על מחשב אחר את הכרטיס.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר ניסיתי על מחשב של חבר שלי פועל חלק אני חושב בגלל שזה היה דרייבר יותר ישן ..תן לי רגע דרייבר פחות ישן ממה שיש לי עכשיו אני ינסה לעדכן אולי זאת הייתה הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.