פורסם 2007 באפריל 618 שנים סיפור מדהים! אייפוד הציל חיים של חייל אמריקאי בעיראק:http://www.icell.co.il/article_82.htmlפשוט לקוח מסרט הוליוודי...
פורסם 2007 באפריל 618 שנים אייפוד טוב לחסום רק כדור אחדאתה צריך אייריבר H340 או אקסבוקס.הם אפילו לא נפגעים שיורים עליהם. במיוחד אקסבוקס, לא 360- הייתה כתבה לפני כמה חודשים על שני ילדים שרבו מי ישחק ראשון באקסבוקס החדש שלהם, האבא התעצבן, שלף אקדח, ירה על הקונסולה- וכל מה שקרה- היא נכבתה, לא נשברה ולא כלום, על הפלסטיק הופיע סימן- אבל הוא אפילו לא נסדק.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים אייפוד טוב לחסום רק כדור אחדאתה צריך אייריבר H340 או אקסבוקס.הם אפילו לא נפגעים שיורים עליהם. במיוחד אקסבוקס, לא 360- הייתה כתבה לפני כמה חודשים על שני ילדים שרבו מי ישחק ראשון באקסבוקס החדש שלהם, האבא התעצבן, שלף אקדח, ירה על הקונסולה- וכל מה שקרה- היא נכבתה, לא נשברה ולא כלום, על הפלסטיק הופיע סימן- אבל הוא אפילו לא נסדק.מיקרוסופט רגילה שמוצאים אליהם את הכעס
פורסם 2007 באפריל 618 שנים נראה לי אני מחליף בווסט את כול הפלטות הקרמיות באיפודים, שימצאו תפראייר שיעמוד במסחום 12 שעות עם 15 קילו אפוד קרמי עליו.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים נראה לי אני מחליף בווסט את כול הפלטות הקרמיות באיפודים, שימצאו תפראייר שיעמוד במסחום 12 שעות עם 15 קילו איפוד קרמי עליו.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים לא ממש מדהים הסיפור...כל הזמן שומעים על דברים כאלה, פשוט לרוב זה ספרי תהילים או דברים כאלה ואז זה מתרוצץ באיימיילים במך שנים כהוכחה לכך שקיים אלוהים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.