פורסם 2007 באפריל 618 שנים הביוס שלך כנראה ביטל ליבה אחת זה לא כזה חריג אל תבהל כנס לביוס ותבטל תאופצייה הזאת וזהו זה בהצלחה חג שמח אחינו
פורסם 2007 באפריל 618 שנים כן אמור להיות.......אתה עובד עם XP..? יכול להיות שאתה לא מעודכן ל SP2..?בראל.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר לא הורדתי כלום...איך אני מחזיר ליבה דרך הביוס?אני פשוט לא מבין כלום בקטע של הביוס...
פורסם 2007 באפריל 718 שנים באתר של ג'יגבייט... תחפש את הלוח שלך, ומצד שמאל אתה תראה כתובית "Manuals". או איך שלא כותבים את זה..בראל.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים לא, אפילו לא קרוב ל"חצי כוח", פשוט ריבוי Threadים זה לא הקטע שלו. שמת לב שגם הCORE נמצא על 1 במקום 2.... עזוב את הThread... זה נראה כאילו ליבה אחת אצלו מכובת.. בראל.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים שמת לב שגם הCORE נמצא על 1 במקום 2....עזוב את הThread... זה נראה כאילו ליבה אחת אצלו מכובת..בראל.וכשכל הרעיון של ריבוי ליבות הוא פירוק הThreadים ליחידות, זה לא אומר שום דבר מעבר לחוסר ריבוי Threadים.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר נכנסתי לביוס, הסתובבתי שם קצת ולא מצאתי מה אני אמור לשנות... גם עברתי על החוברת. עריכה: הורדתי איזה משהו מהאתר של אינטל וזה מראה את זה:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.