פורסם 2007 באפריל 718 שנים לא יאומן ב-25% מהאנשים מערבבים את הקצפת והשוקולד. זה הורס את כל הפואנטה של המילקי.אני אוכל את הקצפת קודם, אבל עם נגיעות מהשוקולד. ואז את השוקולד. הכי טעים.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים חחחחח עלק פואנטה.... יא מהנדס...מערבבים ובתאבון!! מה עכשיו אני יתחיל לחלק את זה לחלקים?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אני מערבב, שוקלד לבד לא טעים, אבל מעורב עם קצפת זה מעדן : מחר על הבוקר אני ינסה את השיטה עם הקש
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מוציא את כל הקצפת ושם אותה על המכסה מנייר אלומיניום....אוכל את השוקולד ואז אוכל את הקצפת
פורסם 2007 באפריל 818 שנים לא אוכל מילקי במחיר של זה אפשר לקנות חפיסת שוקולד אבל אם כבר אז מילקי עמקופלת מעורבב הכי טעים שיש אחותי אשכרה מהנדסת את העיינין אם מישהו ערבב לה את המילקי או החזיק אותו בזווית שונה ממה שהוא היה בחנות מצפה לו שמיכה בלילה ואחותי השניה אוכלת רק מילקי הפוך אני יודע שלא אכפת לכם אבל לי משעמם אז במקום תארד 3 ליפנות בוקר
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר לא אוכל מילקי במחיר של זה אפשר לקנות חפיסת שוקולד איזה שוקולד עולה פחות מ-3 ש"ח?אני מדבר כמובן על טבלה רגילה.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים פחות מ 3 ? פעם אחרונה שראיתי אולי זה בגלל שזה שופרסל זה עלה 4 או משהו כזה בכל מצב אני לא מסתכל לא על המילקי ולא על השוקולד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.