פורסם 2007 באפריל 618 שנים קודם את השוקולד ורק אז את הקצפת, אבל רק חצי ואת החצי השני זורקעריכה: אני הולך לנסות את זה עכשיו
פורסם 2007 באפריל 618 שנים הייתי נועל את הת'ראד הזה אם הייתי יכול. אולי בגלל שאני שונא "דני עם קצפת" (ובכלל את כל המעדני זבל האלה בישראל). זאת אחת השאלות המעצבנות ביותר שאפשר לשאול בפורום על הבוקר
פורסם 2007 באפריל 618 שנים לאכול בהתחלה רק את השחור בשביל להשאיר את הכיף לבסוף לא ממש הולך, כי השחור מתוק הרבה יותר מהקצפת ויוצא שאחרי שאתה אוכל את השחור לקצפת אין שום טעם. לאכול בהתחלה את הקצפת זה טעים, אבל אחר כך אתה צריך לסיים לאכול את כל השחור שנשאר :-\ הכי טוב זה מעורבב, זה בדוק
פורסם 2007 באפריל 618 שנים לערבב את הקצפת עם השוקולד , אבל לא סתם לערבב להגיע לרמה שזה נוזלי כזה וקרמי , משהו בן זונה!!!
פורסם 2007 באפריל 618 שנים הייתי אוכל רק את הקצפת אבל נשאר אחרי זה לאכול הרבה שחור וזה יהרוס את כל הטעם..אז אני מערבב וזה יוצא קרמי כזה וטעים מאוד :nutty:
פורסם 2007 באפריל 618 שנים לאכול בהתחלה רק את השחור בשביל להשאיר את הכיף לבסוף לא ממש הולך, כי השחור מתוק הרבה יותר מהקצפת ויוצא שאחרי שאתה אוכל את השחור לקצפת אין שום טעם. לאכול בהתחלה את הקצפת זה טעים, אבל אחר כך אתה צריך לסיים לאכול את כל השחור שנשאר :-\ הכי טוב זה מעורבב, זה בדוק חשבת מכל הכיוונים... עשית מזה מדע טילים, הא? השאלה היא,איך אתה אוכל את המילקי(ם) שלך? לא שמים שם פסיק! וגם אחרי פסיק שמים רווח!
פורסם 2007 באפריל 618 שנים לא התכוונתי לנסח לו את השאלה אחרת.התכוונתי איך הוא אוכל את המילקים שלו,ספציפית(שים לב,בלי רווח,אופס גם עכשיו,אופס)כי הוא מכור למילקי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.