עבור לתוכן

כל מי שלוקח רקוטן...

Featured Replies

פורסם

לרקוטן חייב מרשם מרופא?

• תגובות 34
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ברור

חייב גם בדיקת דם לפני

פורסם

ניסיתי גם כמו מספר אנשים שהגיבו פה לפני הרקוטן- משחות, שטיפות פנים מה שאתה לא רוצה

עד שהחלפתי רופא עור והוא מייד שהגעתי אמר לי לקחת את הרקוטן

אני אישית לקחתי פעמיים ביום במשך חצי שנה

למרות שזה היה לתקופה של חצי שנה אחרי חודש משהתחלתי הפנים שלי היו חלקות לחלוטין מפצעים בדיוק כמו עד היום :) (כבר 4 שנים מאז שהפסקתי לקחת)

לוקחים לתקופה כנראה בשביל שזה לא יחזור כי הייתי אצל הרופא לביקורת בתקופה הזו והוא אמר לי כל פעם להמשיך לקחת

לגבי היובש(תופעת לוואי שיש לרוב), זה לא הכי נורא ואפשר גם בזה לטפל

פורסם

גם אני טופלתי עם זה ויצאתי מאוד מאוד מרוצה. כן יש יובש בשפתיים אבל זה באמת לא נורא פשוט תשתמש בליפסטיק האלו ללחות זה באמת לא כזה נורא.

הבעיה היותר גדולה בארצנו זה הקטע שאסור להיות בשמש ולכן מומלץ להתחיל את הטיפול לפני תחילת החורף כדי לסיים אותו לפני שהקיץ מתחיל וכמובן לשמור על עצמך (להשתמש בכובע, המשחות נגד השמש וכו' וכו').

לי עשו בדיקת גם פעם בחודש וזה באמת שטויות כולה בדיקת דם לוקח שתי דקות בקופת חולים וגמרת.

בחודש הראשון של השימוש יכול להיות דווקא שיהיו לך יותר חצ'קונים מתמיד אבל באמת אחרי חודש חודשיים מתחילים לראות תוצאות. ולא היה לי חצ'קון אחד מהאז שלקחתי את זה עד היום.

בהחלט ממליץ רק כמו שכתבו פה קודם תשאל את הרופא שלך ותדאג לעשות את הבדיקות דם כי אתה לא רוצה לשחק עם הכבד שלך.

פורסם
  • מחבר

זה בעיה בתחילת החורף,כמה כבר אפשר להמשיך עם החצ'קונים האלו?

זה ממש לא אסטטתי ויפה

אני אנסה משחות ואם אין ברירה...... :behead: זה הכי יעיל

פורסם

sagi_10, הם לא מדברים על חצ'קון אחד או שניים שיש לרוב האנשים בגילאים האלה

הם מדברים על אקנה, שזה מצב שהפרצוף שלך נראה כמו פיצה דה האט, זה סוג של מחלה כזו.

אם היית שם אוקסי במצב כזה היית נראה כמו דף משבצות שמחקו לו את כל המשבצות בטיפקס.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(הוספתי לחתימה) :lol:

שמע, שהייתי לוחק את ה100 מיליגרם ביום, השפתיים לא החזיקו לי יותר מ3 דקות בלי יובש, הייתי פשוט מקלף את העור המת על השפתיים..

הטיפול שלי היה 6 אבל עשיתי רק 5 וזה כמעט עבר, היום יש לי 1-2 פעם ב...

זה לא נורא , אם אתה רוצה אני יפרסם תמונה שלי שאז הייתי בטיפול אבל לא של הראקוטן, של כדורים שונים ורואים שזה לא עזר.

הראקוטן בהחלט עוזר, השאלה האם אתה מוכן "לסבול" כמה זמן אבל זה באמת שווה את זה.

וכמו שאמרתי אל תגיד סתם שהמצב שלך גרוע כי אם זה לא כל כך גרוע אני מציע לך לא לקחת.

פורסם

אני לא ממש בעד רקוטן (לא נגד, אבל גם לא בעד) כי עדיין- זהו חומר ממש חזק ויש לי חבר שלוקח רקוטן והרופא אמר לו שלא ניתן לעשות ספורט בכלל - דבר שעיצבן אותו נורא מכיוון שהוא מרים קצת משקולות וכו' (כמוני :cool2:).

הפנים שלי לא מלאות בחצ'קונים, אפילו לא קרוב לרמת הפצעונים בתמונות שהביאו פה, אבל לפעמים יש איזושהי התפרצות ויש לי איזה 7-10 (רובם די קטנים, אך עדיין זה לא נעים להיות ככה עם בנות) ואז אמא שלי לקחה אותי לקוסמטיקאית של האחיות שלי.

במילה אחת: הצלחה !

טיפול פנים של שעתיים בערך פעם בחודש, קצת כואב אבל שטויות...

הפנים בהחלט השתפרו.

בחודש האחרון הקוסמטיקאית הביאה לי מין ערכה של 4 תכשירים נגד אקנה שהם חומרים ממש חזקים (לדוגמא- בלילה צריך לשים על כל הפנים כמות מי פנים של קיסם אוזניים אחד בלבד. לפני שבוע השתמשתי בטעות בשניים וליומיים אחרי זה כבר היה לי יובש) ומאוד מאוד מועילים.

אני יודע שחפרתי לכם כאן, אבל זה כדי להראות עוד אופציה לפני שהולכים לרקוטן.

עכשיו הפנים שלי ממש ממש חלקות, אך אני לא בטוח אם הטיפול הזה מתאים לכל אחד כי אלה חומרים די יקרים (600 ש"ח לערכה של 4 תכשירים, אחרי הנחה (לא ידועה לי) לאמא שלי כי הן חברות + 400 ש"ח על הטיפולי פנים (שאמורים לעלות בערך 700 לפני ההנחה).

יש לחברה שמייצרת את הערכה אתר אך הוא עוד לא הועלה לרשת:

www.cosmedix.co.il

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(הוספתי לחתימה) :lol:

שמע, שהייתי לוחק את ה100 מיליגרם ביום, השפתיים לא החזיקו לי יותר מ3 דקות בלי יובש, הייתי פשוט מקלף את העור המת על השפתיים..

הטיפול שלי היה 6 אבל עשיתי רק 5 וזה כמעט עבר, היום יש לי 1-2 פעם ב...

זה לא נורא , אם אתה רוצה אני יפרסם תמונה שלי שאז הייתי בטיפול אבל לא של הראקוטן, של כדורים שונים ורואים שזה לא עזר.

הראקוטן בהחלט עוזר, השאלה האם אתה מוכן "לסבול" כמה זמן אבל זה באמת שווה את זה.

וכמו שאמרתי אל תגיד סתם שהמצב שלך גרוע כי אם זה לא כל כך גרוע אני מציע לך לא לקחת.

מה זה נחשב..?

http://img256.imageshack.us/my.php?image=camerafx23dd9.jpg

אני אנסה לתפוס את זה יותר טוב במצלמה יותר טובה

פורסם

יש לך גם face it שמעשתי שהיא טובה מאוד.

אגב תשתדל לשתות הרבה מים.

פורסם

זה נחשב באסה רצינית |:

גירדת את זה או משהו?

פורסם

מה זה נחשב..?

http://img256.imageshack.us/my.php?image=camerafx23dd9.jpg

אני אנסה לתפוס את זה יותר טוב במצלמה יותר טובה

נראה יש לך כאילו הכל במקום אחד..

חכה אני יעלה תמונה שלי..

http://img58.imageshack.us/my.php?image=ericandyonatanlr3.jpg

אני השמאלי, לפני בערך שנתיים..

וזה היה יום בסדר :\

פורסם
  • מחבר

וואו

אצלי באמת כל הג'יפה מרוכזת באזור הלחיים

וכן פעם לא הייתי יכול לשלוט בזה,הייתי מקלף הכל,אבל עכשיו פחות

יש לי גם בכל הפנים חוץ מעל מה שהראתי,שזה המצח וליד העיניים,אבל הרבה יותר חלש.. קצת אדום וכמה שחורים

זה התחיל מטיפול אצל קוסמיטיקאית והחמיר נראה לי בגילוח,אני חושב שעכשיו המצב ישתפר בספירת העומר

אבל נמאס לי שכל אחד מדבר איתי על הפצעים,פעם נפלתי באוטובוס,ואחרי כמה זמן עליתי וכמעט נפלתי שוב(ב2 הפעמים זה היה אשמתו של הנהג - קווים החארות)

אז סיפרתי לו על הפעם הראשונה אז הוא עושה לי "בגלל זה הפצעים?" מה הקשרר מפגרר? :s05:

פורסם

ג'וני אם כבר העלית "לפני" תעלה גם "אחרי" , נראה לי שראיתי אותך בתמונות של המפגש , ולא זיהיתי אותך בכלל :silly:

פורסם

אני עכשיו כבר 3 חודשים מטופל נגד אקנה,הרופא נתן לי מינוצקלין 100 מ"ג ביום,ומשחה כזאת קטנה די יקרה(70 שקל).בינתיים,יש שיפור לא רע בכלל,אני מאמין שאני אצטרך עוד 3 חודשים לפחות להמשיך בטיפול.

תופעות לוואי לא הרגשתי עד כה.

פורסם

Recutan is probably the only true "magic solution", all those creams takes care of the symptoms and not the problem. yea Recutan's side effects suck, but no pain - no gain. just do the blood test, don't get pregnant and you'll be fine...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים