פורסם 2007 באפריל 518 שנים סדרה - בבילון 5, לא רק במדע בדיוני, אלא בכלל, הסדרה הטובה ביותר שאי פעם נוצרה BY FARאני מרחם (בכנות) על מי שאף פעם לא ראה אותה לפחות פעם אחת לפחות מתחילתה ועד סופה(כמו כל אלה שראו חצי עונה ועזבו בלי לדעת מה הם מפסידים)סרטים (לפי סדר התקלותי בהם פחות או יותר)שליחות קטלנית 2 (זה הסרט החביב עלי בכל הזמנים אני חושב)בחזרה לעתיד .כמו ג'וני כאן, The shawshank Redemption (חומות של תקווה, אם מישהו לא מכיר את השם באנגלית)ספרות זולה, כלבי אשמורתפורסט גאמפfight clubamerican beautyמטריקס1דוני דארקוקשה לתמצת, יש עוד הרבה, אבל אלה קפצו ראשונים לראש.
פורסם 2007 באפריל 518 שנים סידרה: קשה קשה... אבודים.. נמלטים (עונה ראשונה! לא שניה! ) ..הירוס...המגן (כבוד )סרט: Fight Club
פורסם 2007 באפריל 518 שנים סדרות הכי טובות:1)נשואים פלוס2)סאות פארקסרטים:1)דוני דארקו2)שליחות קטלנית (כל הסדרה, במיוחד הסרט השני)3)אפקט הפרפר ואמריקן ביוטי אותו מקום בשבילי חחהיום היה בהוט אקשן רב מכר לרצח גם סרט חזקוהמספר 23 שיצא לא מזמן גם גדול
פורסם 2007 באפריל 518 שנים סדרה : Family Guy , Married With Children , Family Matters , Stargate Sg-1 , PBסרט אחד הטובים : Natural Born Killers .
פורסם 2007 באפריל 518 שנים סדרה - בבילון 5, לא רק במדע בדיוני, אלא בכלל, הסדרה הטובה ביותר שאי פעם נוצרה BY FARאני מרחם (בכנות) על מי שאף פעם לא ראה אותה לפחות פעם אחת לפחות מתחילתה ועד סופה(כמו כל אלה שראו חצי עונה ועזבו בלי לדעת מה הם מפסידים)סרטים (לפי סדר התקלותי בהם פחות או יותר)שליחות קטלנית 2 (זה הסרט החביב עלי בכל הזמנים אני חושב)בחזרה לעתיד .כמו ג'וני כאן, The shawshank Redemption (חומות של תקווה, אם מישהו לא מכיר את השם באנגלית)ספרות זולה, כלבי אשמורתפורסט גאמפfight clubamerican beautyמטריקס1דוני דארקוקשה לתמצת, יש עוד הרבה, אבל אלה קפצו ראשונים לראש.אפשר קצת רקע על בבילון 5?בינתיים אני עוקב אחרי סאות' פארק,לוסט,נמלטים,גיבורים ואני מתחיל 4400
פורסם 2007 באפריל 618 שנים סרט:Once Upon a Time in America,The Godfather סדרה: the shield, prison break(only first season),married with children,family guy
פורסם 2007 באפריל 618 שנים בלי לחזור על כל הדברים שכבר אמרו מיליון פעם כמו PB שאני אכן מסכים שזו אחת הסדרות המעולות לכו תראו את 300 בקולנוע !!! לכל מי שאוהב אקשן מסיבי בלי דיבורים מיותרים (85% מהסרט זה הקרב) אפקטים חדשים והמון המון אדום !נ.ב זה מהסרטים שאם אין לכם מקרן אחורי של 100' מינימום ורמקולים איכותיים אז באמת שעדיף ללכת לקולנוע אחרת זה פשוט לא יהיה אותו דבר ולא תקבלו את המסיביות והאגרסיביות של כל הקרבהציון שלי הוא 9.5
פורסם 2007 באפריל 618 שנים סידרה הכי שווה שהיתה וכנראה גם תהיה היא " 24 שעות " כיום רצה עונה שישית אין הכי שווה ,מוזר שאיש לא הזכיר אותה
פורסם 2007 באפריל 618 שנים בלי לחזור על כל הדברים שכבר אמרו מיליון פעם כמו PB שאני אכן מסכים שזו אחת הסדרות המעולות לכו תראו את 300 בקולנוע !!! לכל מי שאוהב אקשן מסיבי בלי דיבורים מיותרים (85% מהסרט זה הקרב) אפקטים חדשים והמון המון אדום !נ.ב זה מהסרטים שאם אין לכם מקרן אחורי של 100' מינימום ורמקולים איכותיים אז באמת שעדיף ללכת לקולנוע אחרת זה פשוט לא יהיה אותו דבר ולא תקבלו את המסיביות והאגרסיביות של כל הקרבהציון שלי הוא 9.5 תודה על ההמלצה אחי! בשבילי והחברה שלי זה נטו סינמה סיטי , אין מצב לפחות מזה , אני כבר מתתת לראות את הסרט! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.