פורסם 2007 באפריל 618 שנים נפילה? הבחור אמר שהוא רוצה שרת על דבורה לא על סט"ילולפי הדברים שלך אני מניח שאתה מתבסס על שום דבר בעצם. החבר'ה של הדבורות עובדים קשה וטוחנים הרבה יותר מהרבה חיילים קרביים אחרים. וכן תתפלא אבל אין לך מושג כמה פעילות יש בדבורות. סיכולי הברחות, מחבלים וכו.. אז נפילה? ממש לא..אני לא מזלזל בסטילים או בדבורים, אבל בשביל בן אדם שרוצה לשרת ביחידת עילית לשים את סטילים/דבורים בעדיפות שניה זה קצת שוקיסטי בגלל שאופי השירות שונה לחלוטין...ונ"מ בכלל...בכל אופן - איך בצנחנים אחי??בינתיים נחמד מאוד - למרות שאני כולה שבוע בתוך הטירונות..
פורסם 2007 באפריל 618 שנים שריון 188 (מרכבה 3) גדוד 74 פלוגת ונוס אימפריה המג"ד שלך היה אורן סידי ז"ל נכון?
פורסם 2007 באפריל 618 שנים הנדסה 603 -> יחס"פ -> ס"פ אוויר אתה מתכוון ל603 "להב"? אני גם הייתי שם... נוב 03. מה קשור ס"פ לגדוד? :s05:
פורסם 2007 באפריל 618 שנים עדיין לא התגייסתי, אבל אני לומד בטכני בחיפה ולכן אני אוטומטית אשרת ב"מערך הטכני של חיל האוויר". ;Dמשתתף בצערך טכנאי קשר במעבדה בסדיר ותומך לחימה בתותחנים בזמן הקבע...
פורסם 2007 באפריל 618 שנים חובש קרבי בהכשרתי, שירתתי באיו"ש שנה ועברתי להיות חופ"ל בפנמ"צ בחיפה.עייף כבר!!!!
פורסם 2007 באפריל 618 שנים אתה מתכוון ל603 "להב"? אני גם הייתי שם... נוב 03. מה קשור ס"פ לגדוד? :s05: מרץ 6 1996 ;D פעם היית יכול לנטוש מאוחר יותר: גדוד -> קורס משקי"ם -> גיבוש ויאללה שלום לגדודים
פורסם 2007 באפריל 718 שנים דובר על זה בעמוד הראשון...אהה אוקיי סליחה..פשוט לא רציתי להתחיל לעבור על כל ה6 עמורים...
פורסם 2007 באפריל 718 שנים התגייסתי בתאריך 9.8.04. מחסנאי (לא אפסנאי) חלקי חילוף רכבים. משרת בגדוד נ"מ בדרום. בפועל לא עושה דבר בתפקידי חוץ משמירות. מנובמבר 05 נחשב לתומך לחימה, כמעט שני שליש מהשירות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.