פורסם 2007 באפריל 518 שנים בדקתי זיכרונות לבינתיים ואין איתם בעיה (בדקתי עם memtest86 כשעה)אז העלתי קבצי mini dump מקווה שמישהו יוכל לעזור http://rapidshare.com/files/24427886/Mini040407-01.rar.html
פורסם 2007 באפריל 518 שנים קודם כל אם אתה כבר עושה MEMTEST תעשה כמו שצריך6-7 שעותדבר שני תבדוק את כל המאווררים שלך במארזתבדוק גם אם יש משחה טרמית או שצריך לרענן
פורסם 2007 באפריל 518 שנים כמה זיכרון יש לך ?האם כשהיתה נכנס למשחק המחשב היה עושה ריסטרט או שזה חדש ?
פורסם 2007 באפריל 518 שנים ani yodea ma apitaron la beaia azot le haver sheli aita et ota abeaia hu nisa leahlif zikaron sapak lo azar ve az hu ehlif motherboard ve akol paal metsuian
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר קודם כל אם אתה כבר עושה MEMTEST תעשה כמו שצריך6-7 שעותדבר שני תבדוק את כל המאווררים שלך במארזתבדוק גם אם יש משחה טרמית או שצריך לרענןזה מחשב די ישן אז יש מאוורר רק מאחורי הספק ועל המעבד כמובן אז בהתחלה ראיתי טמפרטורות גבוהות מאוד מהמעבד (amd athlon +2400) 70-72 מעלות במצב מנוחה אז החלפתי מאוורר וריעננתי משחה טרמית ובהתחלה המחשב עבד ממש יפה והוא היה עם 40 מעלות אבל אחרי ששוב נכנסתי למשחק ואפילו ממש משחק עלוב (chicken invaders) הוא שוב עשה ריסטרט ולפעמים הוא בכלל מתכבה..עכשיו המצב החמיר והוא בקושי מעלה את הווינדוס ואז או שהוא קופא ואפשר רק לעשות לו ריסטרט או שהוא פשוט עושה ריסטרט וחוזר על עצמו ולפעמים עוד בפס הזה שהוא טוען את הווינדוס הוא עושה ריסטרט
פורסם 2007 באפריל 618 שנים יכול להיות שיש לך בעיה בספק,אני זוכר שהוא גם התכבה בזמן מאמץ,ומבחרת LEADTECK אמרו לי שזה ספק וכך היה.נסה לקחת לנסיון ספק ישן מחנות מחשבים בעיר,וקח לבדוק. (אם בעל החנות מכיר אותך בתור לקוח), או קח מחבר
פורסם 2007 באפריל 618 שנים זה מחשב די ישן אז יש מאוורר רק מאחורי הספק ועל המעבד כמובן אז בהתחלה ראיתי טמפרטורות גבוהות מאוד מהמעבד (amd athlon +2400) 70-72 מעלות במצב מנוחה אז החלפתי מאוורר וריעננתי משחה טרמית ובהתחלה המחשב עבד ממש יפה והוא היה עם 40 מעלות אבל אחרי ששוב נכנסתי למשחק ואפילו ממש משחק עלוב (chicken invaders) הוא שוב עשה ריסטרט ולפעמים הוא בכלל מתכבה..עכשיו המצב החמיר והוא בקושי מעלה את הווינדוס ואז או שהוא קופא ואפשר רק לעשות לו ריסטרט או שהוא פשוט עושה ריסטרט וחוזר על עצמו ולפעמים עוד בפס הזה שהוא טוען את הווינדוס הוא עושה ריסטרט אוקי ביטלת את האפשרות שזה המאוורר של המעבד והמשחה הטרמיתתמשיך עכשיו עם בדיקה של הספקאחרי זה אם החלפת את הספק וזה עדיים קורה אתה יכול להריץ S&M כדי ליצור לחץ על המערכתאם הוא לא עושה ריסט ב S&M לדעתי זה הכרטיס מסך
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר מממ.. המחשב עכשיו מסרב להידלק בכלל ככה שאני חושב שהספק הלך לעולמו (הגיוני שזה תוך יום ככה ילך ויחמיר וזהו ? ) ובקשר לכרטיס מסך זה הדבר הראשון שפסלתי בגלל שהחלפתי וראיתי שהבעיה חוזרת על עצמה תודה לכולם על העזרה אני מקווה שספק חדש יעזור
פורסם 2007 באפריל 618 שנים לי היתה בעיה דומה תישמע תבדוק בלוח אים יש זמפר למהירות המערכתיש 100ויש 133שים ב133
פורסם 2007 באפריל 618 שנים אל תקנה סםק חדשקודם תנסה להשיג אחד בשביל לראות אם זה באמת בעיה של ספקאם זה זה תקנה אחד חדש איכותי
פורסם 2007 באפריל 818 שנים אני בדיוק באמצע טיפול של בעיה זהה.ככה שאני אעזר בשרשור הזה...מפרט:p4 2.8 לוח אם ABIT -IS7E - (יש שם את הג'מפר של 100/133 שהוזכר כאן ? )ספק 400 אנרמקס ליברטי (האם 400 וואט אמור להספיק לצרכים שלי ? המוכר בחנות אמר שכן, כמו כן, האם יש משמעות לסדר ולכמות של הרכיבים שאני מחבר לכל קוננקטור מהספק ?)כוננים קשיחים:IDE 80gbIDE 250gbSATA 160SATA 200כרטיס מסך 7600GT AGP - LEADTEKהמחשב עושה ריסטרט בזמן הרצה של 3DMARK (ונדמה לי גם שאני שומע את צליל של כיבוי הרד דיסק לפני הריסטרט הזה... )זיכרון DDR400 CAS 2.5: 2X256 OCZ2X512 KINGSTONמה זה ה- S&M שהוזכר כאן?תודה כנה לכל העונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.