פורסם 2007 באפריל 518 שנים אני אישית הולך לישון בסביבות שעה 4 בלילה,אבל זה רק בחגים כשאין לימודים.ד''א - סתקלו באיזה שעה נפתח הסקר... 5 בבוקרתגיד,למה הלכת על הכינוי בני סלע? אדולף היטלר גם היה פנוי.אם זה היה באחריותי הייתי מעיף אותך מהפורום הזה לכל הרוחות!
פורסם 2007 באפריל 518 שנים שיש בצפר ב-3-4 בדרך כלל... ושאין בצפר 5 ככה... אבל בימים האחרונים פשוט אין שינה בכלל
פורסם 2007 באפריל 518 שנים אם אני עובדת אז אני לא מגיעה הביתה עד 7 בבוקר לפחות. אם אני בבית אז אלך לישון ב-4 או משהו.
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר תגיד,למה הלכת על הכינוי בני סלע? אדולף היטלר גם היה פנוי.אם זה היה באחריותי הייתי מעיף אותך מהפורום הזה לכל הרוחות!איזה כיף שאתה לא המנהל!....דווקא הרעיון עם היטלר דיי הצחיק אותי!!!
פורסם 2007 באפריל 518 שנים שיש בצפר אז ב 1 ככה... אחרי חדשות הספורט או יציע העיתונות או אם יש משחק... שאין בצפר אז ב 4 ככה... פשוט אחרי 4 הציפורים מתעוררות והם חופרות אחושילינג... ואז אי אפשר להירדם והכי באסה זה 5 וחצי ככה שמתחיל להיכנס אור דרך התריסים... הכי מסריח לישון ככה
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר שיש בצפר אז ב 1 ככה... אחרי חדשות הספורט או יציע העיתונות או אם יש משחק... שאין בצפר אז ב 4 ככה... פשוט אחרי 4 הציפורים מתעוררות והם חופרות אחושילינג... ואז אי אפשר להירדם והכי באסה זה 5 וחצי ככה שמתחיל להיכנס אור דרך התריסים... הכי מסריח לישון ככה שלא נדבר על ימי ראשון כשאוספים זבל מוקדם בבוקר
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מתי שאני עייף גם אני אם אני עובדת אז אני לא מגיעה הביתה עד 7 בבוקר לפחות. מעניין מה זה אמור להגיד לנו
פורסם 2007 באפריל 618 שנים והכי באסה זה 5 וחצי ככה שמתחיל להיכנס אור דרך התריסים... הכי מסריח לישון ככה ;D למה לא לסגור פשוט ת'חלון??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.