פורסם 2003 בינואר 1322 שנים מיום ו' המשטרה בפיקוד הצפון בכוננות שיא. לא זה לא עוד התראה לפיגוע באחד מיישובי הצפון אלא אסיר מסוכן שנמלט. אנשים הוזעקו מהבית, מחסומים נפרשו ועוד. הכל בכדי לחפות על הפאשלה, שבה נמלט אותו אסיר מסוכן ישר מתחת לאפה של המשטרה.לבסוף, נתפס האסיר המסוכן לאחר שאזרח הבחין בו.אני שואל את עצמי מדוע המשטרה לא מרכזת מאמצים כאלו גדולים בכדי לתפוס גנבי רכב (שהם כבר מכת מדינה) ושאר פושעים (רוצחים, אנסים וכו')? האם צריך רק פאשלה גדולה בכדי להניע את המשטרה לעשות את עבודתה???
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים אני יודע שיתחילו עכשיו לדבר על זה שלמה היא לא עושה מאמץ והכל אבל:אין מספיק כוח אדם, אולי בגלל שאין מספיק תקציב למשכורות נורמליות, אבל העובדה היא שאין כוח אדם. ולשים כוח ביחס של מיליון שוטרים לאדם זה פשוט על אדם אחד, אבל לא כשיש לך אלפים על אלפים של מקרי גניבות רכב
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים שיש מידע ממוקד כן יש כזה מאמץ,אתה לא יכול לשים אנשים תמיד בהילוך גבוה תחשוב על זה בשלב כל שהו יש שחיקה...קח למשל את חיילי צה"ל .
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים המשטרה לא אשמה (ברוב הדברים)סדרי העדיפויות של המשטרה נקבעים ע"י הממשלה שאתה ואני בוחרים.וכך נקבע כמה שוטר ירוויח(=איכות כ"א) סדרי עדיפויות(סחר בנשים=OK) מספר השוטרים(=בכמה דברים אפשר לטפל) ושאר ירקות.שוטרים עובדים מאד מאד קשה ופעמים רבות ללא תגמול הולם (כספי או לא)
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים מחבר המשטרה לא אשמה (ברוב הדברים)סדרי העדיפויות של המשטרה נקבעים ע"י הממשלה שאתה ואני בוחרים.וכך נקבע כמה שוטר ירוויח(=איכות כ"א) סדרי עדיפויות(סחר בנשים=OK) מספר השוטרים(=בכמה דברים אפשר לטפל) ושאר ירקות.שוטרים עובדים מאד מאד קשה ופעמים רבות ללא תגמול הולם (כספי או לא)בחייך! רק כשמדובר בפאשלה שלהם הם מוכנים למתוח את ה"שמיכה הקצרה" ולטפל בעניין. תתקשר עכשיו למשטרה ותגיד להם שאתה רואה דרך חלון הבית שלך מישהו שמנסה לגנוב לך את הרכב ונראה מה יגידו לך.
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מחבר ועוד בעלילות המשטרה: כאשר פרצים לביתו של מנהל לשכת ראש הממשלה, הגנבים נתפסים באותו היום. חבל שהם לא מרכזים מאמץ גם לתפוס את אלו שגנבו לי את המיצובישי לפני שנתיים.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2514954,00.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.