פורסם 2007 באפריל 418 שנים אוקיי יש לי ספק hec 475vd-tהמפרט של המחשב שלי הואe6300GIGABYTE GA-965P-S3sapphire x1950 pro2gb ram של G.SKILLהכל פועל המחשב עולה עד לחלק שההארדדיסק עולה...שם זה מוצא רק את אחד מההארדיסקים אני חושב אבל לא בטוח...השאלה שלי היא המעבד והלוח אם שלי חדשים במחשבים... זה אומר שאני צריך לפרמט את המחשב עכשיו?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים הוא עבד קודם הכרטיס מסך עם הספק ?וגם אם כן תוציא את הכרטיס מסך ותשים אותו במקומו ..
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר זה חלקים חדשים שקניתי והרכבתי... אז הוא לא ממש עבד... כי זה חדש... וניסיתי לשים את הכרטיס על מחשב אחר שיש לו גם ספק יחסית חלש וזה לא עבד... אבל הכרטיס של המחשב האחר לא עבד אצלי במחשב אולי גם הוא חלש מידי כדי להפעיל כרטיס 6200 עם המעבד הזה?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים הספק כנראה לא מספיק כי הוא בעל מסילה אחת של 12V שנותנת 18A שזה המינימום להפעיל את הכרטיס ואתה מחבר עוד דברים על המסילה כמו כוננים ומאווררים בנוגע לזה ששמת 6200 ולא עבד זה משהו אחר כבר , הספק יכול להחזיק אותו , אתה יכול לעלות לביוס ? , אתה שומע ציפצופים שאתה מדליק , משהו מסתובב , עובד ?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים תנסה לשים את הכרטיס מסך שלך על ספק שהוא חזק יחסית ..ולא חלש .לראות אם איפה הבעיה .
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר אין לי ספק חזק זאת הבעיה... צריך לקנות חדש כן? יש איזה משהו מומלץ? שיחזיק את המחשב הזה בלי בעיה?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים רשמתה שעם ה6200 לא עלה לך המחשב תבדוק חיבורי חשמל וכבלי מידע , שהזיכרון יושב טוב , המעבד ,מאוורר שלו אם אתה רוצה המלצה LIBRTY 400 כמובן או אפילו FSP 350 GLN
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר עכשיו אחרי שיש לי לוח אם ומעבד חדשים במחשב אני צריך לפרמט את הכונן ולהתקין וינדווס?
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר לא יש לי שני הארדדיסקים IDE... והמחשב מזהה אותם אבל הוא לא מעלה כלום... כאילו הוא לא מוצא את הווינדווס או משהו
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר בביוס זה מוצא אותם... או אחד מהם (את ההוא עם הוינדווס...) את שניהם זה מוצא אני חושב... אבל זה לא מעלה את הווינדווס למרות שהוא מותקן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.