פורסם 2007 באפריל 418 שנים http://images.google.co.il/images?q=dell%202007fp&ie=UTF-8&oe=UTF-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wiותמונות שבאתר של Dell? ותמונות שבאתרים אחרים?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים סלח לי בחור יקר,אבל אני לא רואה שום דבר מצחיק בעצלנות משוועת של משתמש לעשות חיפוש קל בגוגל..כמו שהוא יודע לרשום את שם המסך פה,הוא צריך לרשום אותו בגוגל ולקבל תוצאות.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר לא לא לא! אני רוצה שמישהו יצלם אותו כשהוא עובד כמו הבחור שפתח פה הודעה ושם תמונות של ה 2007WFP!!!!
פורסם 2007 באפריל 418 שנים זה חשוב אם בחור מהאתר פירסם תמונות כאלו או שינג שונג מסין?חפש בגוגל!ובכל מקרה אם אתה מנסה לראות את איכות התמונה,לא תוכל לעשות זאת מאחר ואתה תראה את התמונה לפי איכות המסך שלך ולא כפי שהיא באמת במסך המדובר במציאות. עוד טיפ - לך לחנות ותראה במו עינייך
פורסם 2007 באפריל 418 שנים סלח לי בחור יקר,אבל אני לא רואה שום דבר מצחיק בעצלנות משוועת של משתמש לעשות חיפוש קל בגוגל.. כמו שהוא יודע לרשום את שם המסך פה,הוא צריך לרשום אותו בגוגל ולקבל תוצאות. זה היה בצחוק. לא לא לא! אני רוצה שמישהו יצלם אותו כשהוא עובד כמו הבחור שפתח פה הודעה ושם תמונות של ה 2007WFP!!!! זאת בחורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.