פורסם 2007 באפריל 418 שנים היימה דעתכם על המסך הזה של ASUS?http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502283תודה
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר כן תיארתי לעצמי שזה TN אבל דבר אחד אני לא מבין.האם כל המסכים עם פאנל TN גרועים?הרי לכל הפאנלים יש את החסרונות והיתרונות שלהם וגם פאנל S-IPS או VA לא מושלמים.משום מה יש לי הרגשה שהרבה שוכחים את העובדה הזאת.אז נכון לפאנל TN אין 8 ביט וזווייות הצפייה לוקות בחסר אבל אל נשכח של TN יש זמני תגובה מהירים יותר.האם עלי להבין שאם אני רוצה מסך שיכסה את רוב השימושים במחשב ולא סרטים ומשחקים עדיף לא לגעת בפאנל TN בכלל?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים היתרון היחיד של ה - TN הוא המחיר.ה - VA וה - IPS כבר מגיעים לזמני תגובה טובים מאד.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים האם עלי להבין שאם אני רוצה מסך שיכסה את רוב השימושים במחשב ולא סרטים ומשחקים עדיף לא לגעת בפאנל TN בכלל?כל מילה זהב.האם כל המסכים עם פאנל TN גרועים?כנ"ל.אם הייתי יכול לשים את התוכן הנ"ל בתור כותרתענקית כשנכנסים לפורום, בהחלט הייתי עושה את זה.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר עד כדי כך?אם כך אני צריך ללכת בכיוון ה DELL המדובר כל כך או שיש מסכים אחרים באותה רמה?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים זה הכל עניין של תקציב ויחס עלות\תועלת. יש אנשים שלא רגישים למסכי TN אם אחרי שראית מסך שהוא לא TN עדיין מסכי TN נראים לך בסדר אז תתעלם מכל מה שכותבים פה
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר בכל זאת לעבור ממסך CRT שעדיין יותר טובים בכל תחום מכל מסך LCD למסך LCD שהוא לא ברמה הגבוהה ביותר זו טעות.לכן עד עכשיו לא חשבתי בכלל להחליף מסך.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים יש לך את VS VP930 הוא עולה כ-1900 ש"ח ובעל פאנל VA.הרבה הרבה יותר טוב מפאבל TN, אך עדיין פחותטוב מ-S-IPS מבחינת דיוק צבעים, עומק צבעים וזוויות צפייה. אבל יותרטוב מ-S-IPS בהצגת סרטים בגלל הניגודיות הגבוהה שלו. השחור יותר שחור.שיט לא פה. טעות בתרד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.