פורסם 2007 באפריל 418 שנים שלום ב וינדוס XP תמיד התקנתי את הדרייברים של שלוח אם בקלות עכשיו התקנתי ויסטה ואני לא יכול להתקין מישהו יש לו מושג איך אני יכול למה בלי זה אין לי קול ב ויסטה !בלוח אם שלי ASUS P5SD2-X SERIES !תודה ויום טוב !
פורסם 2007 באפריל 418 שנים האם התקנת מהדיסק שהגיע עם הלוח?אם כן בדיסקים היו דרייברים ל XP ולכן אין תמיכה ב ויסטה,אני מציע לך להיכנס לאתר של אסוס,ולבדוק האם בדגם שלך יש כבר דרייבירים לויסטה.הייתי מחפש בשבילך אבל אני לא במחשב שלי.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים תעשה עידכונים אוטומטים בויסטה ואים לא אל תתקין דרך ההפעלה האוטמטית של הדיסק פשוט כנס לתוכו דרך המחשב שלי ותמצא אותו ותתקין דרך SETUP
פורסם 2007 באפריל 418 שנים לפי מה שראיתי באתר של אסוס אין לדגם שלך דרייבים לויסטה עדיין,וכך גם לחברה של הכרטיס הקול.נסה לעשות עידכון אם אין,אני מציע במידה והתקנת את ה ויסטה על מחיצה נפרדת תשאיר אותה,כי אסוס תספק דרייבר,או אולי יהיה בעידכון של הויסטה עצמה.מה רע בXP?אף אחד לא אמר שרע.
פורסם 2007 באפריל 518 שנים תעדכן את דריבר הקול שלך ..ב דיסק שבא עם המחשב זה ל XP אבל אתה התקנתה ויסטה . אז זה לא עובד .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.