פורסם 2007 באפריל 418 שנים כשאני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל ישר נתקע...הוא "חושב",אין תצוגה על המסך,אי אפשר להפעיל את הכוננים ,צורבים וכו'...מה יכולה להיות הבעיה , יש סיכוי שזה קשור לRam או שזה כנראה הלוח?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר לא הוא דווקא שקט ...במידה והוא היה עושה ציפצופים מה הייתה יכולה להיות הבעיה?...אה ואם זה יכול לעזור אז המאוורר של המארז לא עובד אבל זה של המעבד דווקא כן...
פורסם 2007 באפריל 418 שנים תפתח אותו ותחזק את כל החיבורים פשוט תלחץ על הכרטיסים ואם זה לא עוזר ויש לך כמה סטיקים של זיכרונות פשוט תוציא אותם ותשאיר רק אחד
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר תפתח אותו ותחזק את כל החיבורים פשוט תלחץ על הכרטיסים ואם זה לא עוזר ויש לך כמה סטיקים של זיכרונות פשוט תוציא אותם ותשאיר רק אחדניסיתי...
פורסם 2007 באפריל 418 שנים כדי לעשות איפוס ביוס אתה צריך להוצי את המחשב מהחשמל לנתק את החוט ואז להוציא את הסוללה (זה ניראה כמו 5 שקלים רק יותר דק) לדקה ואז להחזיר
פורסם 2007 באפריל 418 שנים הוא מצפצף בקודים אם יש תקלה כמו למשל במחשב הישן שלי נשרף משהוא וכאשר שאני מדליק אותו אני שומע ציפצוף אחד ארוך ושנים קצרים אז הבעיה מהכרטיס מסךאבל אצליך אין כלום זה אומר שהלוח מת אבל עם יש לך עוד מחשב בבית כדאי לך ליבדוק את המעבד או את הכרטיס מסך
פורסם 2007 באפריל 418 שנים י שתי אפשרויות אחת הספק עוה בעיות . שנית איפוס הביוס כמו שאמרו חברי הפורום .אבל אני לא חושב שזה יעזור .. אבל תנסה .בכל מקרה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.