פורסם 2007 באפריל 418 שנים סליחה מראש עם לא כתבתי אותם נכון וסליחה עם לא כתבתי את כולם =] כתבתי מה שעלה לי בראש
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר אתה עושה בכוונה?פותח דיונים שוב על דיונים שהיו בימים האחרונים?גבר..היה אחד כזה? מצטער מאוד באמת שלא ידעתי ולא ראיתי :-\
פורסם 2007 באפריל 418 שנים יש לי קצת מהכל אבל אני הכי אוהבת את Fred Perry שזה מותג בריטי מאד ותיק, משנות ה-30 נדמה לי. הוא קצת יקר ולא נמכר בארץ אבל שווה כל שקל. לא כמו החיקויי "ראלפ לורן" הזה שמוכרים פה שאחרי 2 כביסות כבר יוצאים כל החוטים. גם מאד מוקפד ואלגנטי.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר זה לא אותו דיון מה הילד ההוא פתח זה איפה אתם קונים בגדים אני שאלתי משהו אחר
פורסם 2007 באפריל 418 שנים זה לא אותו דיון מה הילד ההוא פתח זה איפה אתם קונים בגדים אני שאלתי משהו אחר נכון בדיון השני האנשים רק קונים בגדים... הם זורקים אותם אחר כך בארון, והולכים ערומים ! הם לא לובשים אותם רק קונים למזכרת זה אותו דיון!!!
פורסם 2007 באפריל 418 שנים אין לי מושג, אף פעם גם לא חשבתי על זה האמת. אחד הנושאים היותר משעממים שאפשר להתעסק בהם, כמו אופנה.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים גינסים של ליי קופר\כן ולא (kenvlo) משהו אישי דגמחים של כאוס מכנסי כדורסל קצרות של and1\אדידס חולצות של נו פייר\בילאבונג\פומה\אדידס\לקוסט\פולו סוואצרים של בילאבונג\אוניל נעליים של נייק \ נעלי בריתות של רוקפורט מעיל של כן ולא ועוד מעיל של zero איזה סטיליסט ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.