עבור לתוכן

לפני התקנת ויסטה כמה שאלות ממש קריטיות בשבילי...תודה מראש!

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים, אני מתכוון להתקין ויסטה בנייד שלי ויש לי כמה שאלות חשובות לפני התקנה.

קודם כל, לפי מה שידוע לכם אמורה להיות בעיית דרייברים כלשהי בגירסא של ה ULTIMATE 32 BIT?

אני עובד קבוע עם שני מסכים במקביל ושמעתי שיש איזה בעייה לגבי זה... מישהו ניסה?בדק? (כרטיס מסך GEFORCE 7600)

מה לגבי VISUAL STUDIO? אני חייב לעבוד עם הגירסא של 6 בגלל הלימודים. ידוע על חוסר תאימות? (או שאפשר לכוון אותי למקום לבדוק...?)

כמה נכון מה שאומרים לגבי טכנולוגיית ה TCM/DRM? זה נכון שיש איזה מערכת ש"רדומה" כרגע ובאחד מהעדכונים העתידיים היא תהפוך

ל ENABLE ותמחק על ימין ועל שמאל כל קובץ שחשוד כפיראטי? יש איזה מאמר טוב אובייקטיבי לגבי הנושא הזה?

תודה מראש אנשים!

עפר

פורסם

בעיות דריברים תמיד יש, צריך לבדוק את החומרה שרוכשים ולעבוד אצל היצרנים (או אתרים שמרכזים את הנושא) האם יש תמיכה מלאה בויסטה.

אצלי עם כרטיס geforce מסדרה 6 היו לי 2 מסכים בויסטה בלי בעיה.

http://www.cs.auckland.ac.nz/~pgut001/pubs/vista_cost.html

חפש vista drm יש מספיק מאמרים. בטח התכוונת ל TPM, נראה לי שצריך תמיכת חומרה נרחבת יותר (במיוחד בלוח אם) שאין היום כמעט באף מחשב.

פורסם
בעיות דריברים תמיד יש

הוא צודק אבל לי אישית עוד לא הייתה בעיה כזו. בכל מקרה חברות גדולות מעדכננות את הדרייברים שיתאימו לVISTA אם יש צורך בכלל. יש לי רמקולים USB וגם עכבר שיצאו לאור הרבה לפני VISTA ובכל זאת כל מה שהיה צריך לעשות זה לחבר לUSB וVISTA זיהתה את כל מה שצריך.

אני עובד קבוע עם שני מסכים במקביל ושמעתי שיש איזה בעייה לגבי זה... מישהו ניסה?בדק? (כרטיס מסך GEFORCE 7600)

התכוונת ל GEFORCE GO 7600? יש לי כזה ואין שום בעיה לחבר שני מסכים במקביל.

מה לגבי VISUAL STUDIO? אני חייב לעבוד עם הגירסא של 6 בגלל הלימודים

זו גרסה מאוד ישנה, מלפני עשור כמעט. יכולה להיות בעיה אבל אישית לא ניסיתי.

זה נכון שיש איזה מערכת ש"רדומה" כרגע ובאחד מהעדכונים העתידיים היא תהפוך

ל ENABLE ותמחק על ימין ועל שמאל כל קובץ שחשוד כפיראטי?

טוב, זה לא יפתיע אותי אם יסתבר שבמיקרוסופט :pissed: מתכננים משהו כזה אבל אל תדאג יש בעולם הרבה אנשים שמבינים בתכנות הרבה יותר ממני ושלא יתנו לזה לקרות. :bash:

רק חשוב לעקוב אחר העידכונים ולא לאפשר ל WINDOWS להתעדכן אוטומטית. זאת אומרת, גש ל SECURITY, כנס ל WINDOWS UPDATE ובחר באופציה "check for updates but let me choose..."

פורסם

זה נכון שיש איזה מערכת ש"רדומה" כרגע ובאחד מהעדכונים העתידיים היא תהפוך ל ENABLE ותמחק על ימין ועל שמאל כל קובץ שחשוד כפיראטי?

אני בספק אם יש למייקרוסופט אומץ לפגוע בקבצים מקומיים שיושבים על מחשב של לקוחות. מדובר במשהו שגובל בחוסר חוקיות. אף אחד לא מינה את מייקרוסופט לשוטר העולם ותוכנה (כן, מערכת הפעלה היא בסופו של דבר תוכנה) אשר באופן פתאומי מתחילה למחוק קבצים באופן עצמי ללא רשות המשתמש נקראת סוס טרויאני.

ועד כמה שאני זוכר יש חוקים לגבי דברים כאלה. קבצים שנמצאים על המחשב שלי הם רכושי הפרטי ומיקרוסופט לא יסתכנו בלעצבן עד כדי כך את המשתמשים. הדבר הכי רחוק שהם יעזו להגיע אליו זה למנוע הקרנה של הקבצים על המחשב. אבל למחוק אותם? לא רואה את זה קורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים