עבור לתוכן

נימאס לי מהמצות איך אתם אוכלים את שלכם?

Featured Replies

פורסם

יאואואוא דודה שלי עשתה פיצה מקמח מצה

אחד הנדירים

  • תגובות 34
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

או מצה מטוגנת (מצה בריי), או עם שוקולד או לא בכלל... כולה עבר יום.

הו מצה בריי !

אני יכול לאכול את זה כל החיים שלי ! :xyxthumbs:

פורסם

ח'ברה קצת הסבר על המצות המטוגנות

אתם פשוט מטגנים את המצה בשמן וזהו ?

פורסם

ח'ברה קצת הסבר על המצות המטוגנות

אתם פשוט מטגנים את המצה בשמן וזהו ?

אמא שלי עושה את זה אבל אני זוכר קצת מלפני שנה שעשיתי:

עושים פירה (רק תפוחי אדמה בלי כלום) שמים קצת בתוך מצה ומורחים אותה בביצה ,מטגנים ואוכלים !

פורסם

ח'ברה קצת הסבר על המצות המטוגנות

אתם פשוט מטגנים את המצה בשמן וזהו ?

כל אחד עושה את זה אחרת.

אני שוברת את מצה דק דק.

שופך קצת מים, מחכה כמה דקות שיספגו.

מערבב ביצה, שופך קצת חלב ומלח, יוצק את זה על המצה הרטובה במקצת.

מחכה כמה דקות, ומטגן.

פורסם

בתוך פיתה.

פורסם

עושה מצה רגילה עם שוקולד של השחר העולה חותך אותה לקוביות כמו של השוקולד פרה שם חלב ואוכל

פורסם

כל מצה (לבד ללא תוספת) זה 140 קלוריות, אז תרגעו :)

פורסם

עושה מצה רגילה עם שוקולד של השחר העולה חותך אותה לקוביות כמו של השוקולד פרה שם חלב ואוכל

יאו רעיון גדול

זה באמת טעים?

פורסם

אכלתי כמה מצות לפני כניסת פסח, עד עכשיו אני לא זוכר שאכלתי עוד (מצות). :lol:

פורסם

מצת טוסט- ת'אמת- זה די טעים. :)

לוקחים מצה, שמים קצת מרגרינה(או חמאה- לא זוכר xD) וגבינה צהובה לפי הטעם שמים את כול התוספות שרוצים (במקרה שלי זה עגבניות) מכסים בעוד מצה, שמים בתנור בחום של 130 מעלות ומחכים כמה דקות עד שהגבינה טיפה תימס ושצלעות ( ::)) המצה טיפה ישחירו.

בתאבון. :)

פורסם

אכלתי 2 מצות בנתיים. :)

ומה לעשות?

1) מצה בריי - דבר חזק.

2) לקחת חבילת מצות, להרטיב אותם טוב, לשים בניילון ולסגור אותו למשך 12-24 שעות ואז יש לך אספקת מצות רכות (רק אל תשכח כל פעם לסגור את השקית).

עכשיו זה כמו לאפה כזאת ואפשר לשים כל מיני דברים בפנים ואפילו לעשות טוסט (כן כן, טוסט ממצה ואחד לא שבור :P) רק לא ללחוץ את הטוסטר חזק שהמצה לא תיקרע או שפשוט תעשה בתנור/טוסטר אובן (והתוצר הסופי הוא טוסט כשהלחם הוא מצה יחסית קשה - כמעט כמו שהיא הייתה לפני ההרטבה רק שהיא לא שבורה וטעימה).

עריכה לזה שמעלי: הינה עוד איש מצה-טוסט כמוני אבל אחד שעובד עם יבשות ;D

פורסם

אני אוהב את המצה שלי כמו שהיא , באריזה שלה , על המדף במכולת .

פורסם

barak_11, אני מרטיב אותם לפני זה - הרבה ככה שזה יוצא סביר+ תתחשב בזה שיש את כול המיץ של העגבניה מה שהופך את זה גם כן לרטוב.

פורסם

אני אוהב את המצה שלי כמו שהיא , באריזה שלה , על המדף במכולת .

אז היא לא שלך! :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים