עבור לתוכן

מחשב לא נדלק

Featured Replies

פורסם

המחשב של אבא שלי פשוט מסרב להידלק, אם לוחצים על הכפתור שאמור להדליק את המחשב לא קורה כלום (ממש כלום לא אור ולא צפצוף ולא תזוזה של המאווררים) המחשב הוא P2.4 כ"מ GF440 זיכרון 300 ומשהו ספק ג'נרי (וזה כל מה שאני יודע כי אני לא יכול להריץ עליו כלום) מה שרציתי לשאול זה האם יש מצב שהלוח נשרף? לוח שנשרף יכול לגרום לזה שהמחשב פשוט לא יגיב?

הדברים שעשיתי כדי לנסות לתקן את זה:

פתחתי אותו הוצאתי והחזרתי (כל אחד בנפרד) כ"מ מעבד זכרונות.

ניתקתי את החוט שמתחבר מהכפתור ללוח איפה שה POWER נכנס וניסיתי לקצר עם מברג בשביל להפעיל.

שלפתי את הכבל חשמל ה 4 גידי שמחובר ללוח וקיצרתי עם סיכה בין כל 2 מגעים (כן אני יודע שזה לא חכם אבל הייתי חייב לבדוק מה קורה :P)

החזרתי אותו, ועשיתי אותו דבר עם הכבל העבה (שם הייתה תגובה כשקיצרתי המאוורר של המעבד התחיל לפעול וגם אחד ההארד דיסקים זז במקום אחר)

תודה רבה על העזרה...

פורסם

רוב הסיכויים שזה הספק בייחוד אם הוא ג'נרי

הכי טוב שתבדוק את זה עם ספק אחר כדי להיות בטוח

אם לא אז הלוח

פורסם

כמו שאמר ז'אקו

קח ספק שאתה יודע שעובד

ותחבר אותו למחשב המקולקל

פורסם

מניסיון, רוב הסיכויים שמדובר בספק. רק קח בחשבון שאולי הספק לקח איתו עוד חלק (כגון לוח אם וכ').

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק את הספק (למרות שכפי שאמרתי הוא כן מגיב אז לא אמורה להיות תגובה כשאני מדליק את המחשב?)

יש מצב שבעיה רק בלוח אם? לוח אם יכול לגרום לבעיה כזו? (כי אני לא רואה שום רכיב שרוף וגם אין ריח שרוף)

אני אבדוק את הספק עכשיו ואחזור אליכם עם תשובה.

פורסם

תבדוק את הספק ...

וגם אתה בטוח שהחזרתה את ה POWER למקומו ?

פורסם

כן יכול להיות שזה גם הלוח

אבל תבדוק קודם את הספק

לוח יותר קשה לבדוק כי צריך שיהיה לו בדיוק את אותו סוקט ,אותם סלוטים של הזכרונות, סלוט של הכרטיס מסך וכו'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים