פורסם 2007 באפריל 318 שנים קיבלתי כרטיס מסך חדש, והמאוורר שעליו עושה כל כך הרבה רעש שזה עושה לי כאב ראש כבר. אני לא חושב שיש צורך במאוורר כאשר שום יישום גרפי לא פועל ברקע. אז אמשח אם מישהו יסביר לי, כיצד אני יכול לנתק את המאוורר של הכרטיס מסך בצורה מבוקרת (עם תוכנה כלשהי) ולא מהשקע בכרטיס מסך עצמו, שנגיד המאוורר יפעל רק מטמפרטורה מסויימת. בתודה,תמיר.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים אתה יכול לנתק את המאוורר בלי שום חששאם אתה לא מפעיל משחקי 3D כלום לא יקרהואם תפעיל אז הוא יאתחל את עצמו (או שעף מהתכנית או ריסטארט למחשב) בכל מקרה לא יגרם שום נזק יש לו הגנה טרמית מובנית
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר ואיך אני עושה את זה? אין לי כוח כל פעם לפתוח את המחשב לנתק ואז כשאני רוצה לשחק במשחק כלשהו לחבר. יש איזשהי תוכנה שתעשה זאת בשבילי?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים זה סהב ATI 9600 XT ,אני לא חושב שכרטיס ששווה 200 שקל מצריך קירור.היית צריך להגיד את זה מראש..
פורסם 2007 באפריל 418 שנים צריך למצוא גוף קירור דיי ישן, יהיה לך קשה למצוא.... בכל מקרה אם אתה אוהב להתנסות בדברים כאלה, תנסה:http://hwzone.co.il/guides/9600mod/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.