פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחפש שירים ממש קלים לגיטרה למתחלים.כמו adams songאו welcome to the black parade
פורסם 2007 באפריל 318 שנים סטיירוואי הוא אחלה שיר וממש כיפי לניגון, אבל הוא לא לגמרי למתחילים כי הוא דורש אקורדים עם בארה, וזו טכניקה קשה למתחיל(מניסיון, זה ממש תיסכל אותי, והכאיב לי).איזה סגנונות אתה אוהב? מניסיון, הכי טוב זה לנגן דברים שאתה אוהב, ולא סתם שירים שאתה לא אוהב...
פורסם 2007 באפריל 318 שנים נסה את otherside של RHCP, אם אתה מנגן רק את האקורדים והפתיח זה יחסית פשוט.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים Metallica - Nothing Else Matter בגירסאת אקורדים מאוד קל!ד"א למישהו יש טיונר למחשב לגיטרה קלאסית?תודה.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים לפי מה שאני הבנתי Hotel California של Eagles זה קל, גם Wish You Were Here של פינק פלויד.אני לא מנגן בגיטרה...
פורסם 2007 באפריל 318 שנים לגבי טיונר, תעשה חיפוש בגוגל- ap tunerותוריד מהאתרים שם.אתה תצטרך מיקרופון ושקט בחדר.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים pink floyd - wish you were heregreen day - time of your lifeדני סנדרסון - הגלשן שלי
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר smoke on the water מישהו? ;D :o הוא אמור להיות קל? :'()o וכלום תודה רבה! אני ינסה מאחור יותר. תמשיכו :xyxthumbs:
פורסם 2007 באפריל 318 שנים פשוט תקנה חוברת "שירים וגיטרה".. יש איזה 12 מהדורותשעות של הנאה מובטחת (לא בדיוק, אבל טוב למתחילים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.