עבור לתוכן

זיכרון RAM בויסטה

Featured Replies

פורסם

אהלן

קראתי בכמה מאמרים שיש אפשרות ב VISTA להפוך התקן USB לשימוש לזיכרון RAM - יש לי HD חיצוני של 250GB ואני רוצה להשתמש ב -2 GIGA ממנו למטרת זיכרון RAM .

האם זה אפשרי? אם כן אשמח לדעת איך ?

פורסם

הכוונה היא בDOKים למיניהם שתומכים בעניין..

פורסם

א. קודם כל, זה לא זכרון RAM - זה זכרון וירטואלי, רק שיוצא שזמן הקריאה/כתיבה על DOK מהיר בהרבה מאשר בכונן קשיח רגיל. זה משפר ביצועים, אבל זה בהחלט לא מחליף זיכרון רגיל.

ב. הDOK המדובר צריך להיות התקן USB2, ולהיות מחובר לכניסת USB2 במחשב. USB1 לא מספיק טוב (הUSB2 בדרך כלל בצד האחורי של המחשב, לא הכניסות מהצד הקדמי של המארז).

ג. אם ענית על הדרישות הנ"ל, לך ל"מחשב שלי", לחיצה ימנית כונן הUSB ובחר "מאפיינים". אחד מהטאבים שם יאפשר לך להגדיר אותו כמכשיר זכרון.

פורסם
  • מחבר

OK תודה רבה על האינפורמציה

פורסם

א. קודם כל, זה לא זכרון RAM - זה זכרון וירטואלי, רק שיוצא שזמן הקריאה/כתיבה על DOK מהיר בהרבה מאשר בכונן קשיח רגיל. זה משפר ביצועים, אבל זה בהחלט לא מחליף זיכרון רגיל.

ב. הDOK המדובר צריך להיות התקן USB2, ולהיות מחובר לכניסת USB2 במחשב. USB1 לא מספיק טוב (הUSB2 בדרך כלל בצד האחורי של המחשב, לא הכניסות מהצד הקדמי של המארז).

ג. אם ענית על הדרישות הנ"ל, לך ל"מחשב שלי", לחיצה ימנית כונן הUSB ובחר "מאפיינים". אחד מהטאבים שם יאפשר לך להגדיר אותו כמכשיר זכרון.

הכניסות הקדמיות הם גם USB2.0

מה יותר מהיר DOK או RAM? (מבחינת הטכנולוגיה של השבבים. כי יש DOKים ממש איטיים אבל אני מתאר לעצמי שזה בגלל שמשתמשים בשבבים זולים)

והPAGE FILES לא עושה את אותו דבר רק עם HDD??

פורסם

א. אני מאמין שהוא אמר לו לשים באחוריות שי הן מחוברות ישירות ללוח אם ומן הסתם זה משפר במעט את הביצועים וע"מ לשמור לו מקום

מקדימה.

ב. RAM הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מהיר מDOK.

ג. כן אבל המטרה היא שההרדיסק ישמש בתור כלי אחסון והDOK ישמש רק בתור זכרון וכך לא תווצר התנגשות כאשר רוצים גם לקרוא

מידע מהPF וגם לקרוא מההרדיסק.

פורסם

א. אני מאמין שהוא אמר לו לשים באחוריות שי הן מחוברות ישירות ללוח אם ומן הסתם זה משפר במעט את הביצועים וע"מ לשמור לו מקום

מקדימה.

ב. RAM הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מהיר מDOK.

ג. כן אבל המטרה היא שההרדיסק ישמש בתור כלי אחסון והDOK ישמש רק בתור זכרון וכך לא תווצר התנגשות כאשר רוצים גם לקרוא

מידע מהPF וגם לקרוא מההרדיסק.

כן הגיוני

רק רציתי לדעת אם מדובר באותה הפומקציה

אז למה לא ממציאים RAM נייד?

אם ה RAM הרבה יותר מהיר מהפלאש למה לא עושים RAM שיוכל גם לשמור מידע בלי חשמל?

וככה גם יהיה אפשר להרחיב את הRAM של המערכת בלי בכלל לפתוח את המארז של המחשב :lol:

פורסם

אין שום חיבור חיצוני (USB2,FIREWIRE) וכו שבכלל מתקרב למהירויות העברה ותגובה של RAM + זה יעלה הון תועפות. אולי ב2012

פורסם

עבור שתי תגובות מעליי:

הסיבה ש RAM כל כך מהיר היא שזה אלקטרוני , ושאין שמירת מצב. זה כאילו אתה אומר פיל היא חיה חזקה וגדולה, תעשו שהיא תעוף וטורף ואז הוא בכלל לא יצטרך שיאכילו אותו

פורסם

אבל גם פלאש זה אלקטרוני

פורסם

עדיין, לא מהיר כמו RAM אמיתי שמחובר ישירות ללוח האם. אין מה לעשות, אולי ב2025 :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

JACK רשמתי שזה זיכרון נדיף, ולא רק אלקטרוני

פלאש הוא לא נדיף

תעשה ריסט למחשב והמידע ב FLASH ישאר

אני לא בדיוק יודע למה הנדיפות של הזיכרון הופכת אותו למהיר יותר, אני רק מאמין באימרה you win some you lose some

או יותר נכון, באימרה you lose some, you win some (כי קודם אתה מפסיד את המידע בעקבות ריסט, ואתה מרוויח בעקבות זה מהירות)

פורסם

חחחחחחחח איזה השוואות יש לך

קודם הפיל עכשיו זה :bash:

זה מזכיר לי משפט סיני עתיק שאומר:

אם אין לך משהו חכם להגיד, תגיד משפט סיני עתיק :lol: :lol: :lol:

אם כבר אז יותר מתאים "לכל דבר יש יתרונות וחסרונות"

פורסם

המסקנה שהם הגיעו אליה היא די ברורה

עם 512RAM פלוס 4GB USB (!!!!) אפילו לא מקרב לשידרוג פשוט ל1GB RAM

אני לא התווכחתי על זה

אבל בוא נגיד שיש לך 1GB או 2GB או בכלל כל גודל שלא יהיה

ויש לך גם USB ביד

אז לפי הבאנצ'ים זה מוסיף משהו לביצועים (לא כמו שידרוג לRAM יותר גדול אבל משהו זה מוסיף...)

כי אם כבר יש לך את הUSB אז אתה יכול כבר להשתמש בו לזה

עריכה:

נראה לי המשפט הזה מסכם את זה בצורה טובה

With 4GB of flash dedicated to ReadyBoost, we saw an increase in performance of over 47%. However for the cost of a 4GB flash drive you could probably upgrade to 1GB of memory which results in an even larger performance gain. That said, if you don't want to open up your system, ReadyBoost does actually work.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים