עבור לתוכן

האם ערוצי הספורט החדשים חצו קוו אדום?

Featured Replies

פורסם

באוולה יש כמה כתבות נגד ערוצי הספורט החדשים

אני אישית חושב שגם 5+ זה מוגזם שגם ככה משלמים על ערוץ הספורט הרגיל בחבילה הבסיסית

בלי יכולת לבטל אותו

שהוציאו את צארלטון אז בכלל בכל מיקרה מה אתם חושבים על הערוצים החדשים?

ופה הכתבות של אוולה-

http://sports.walla.co.il/?w=//1082453

http://sports.walla.co.il/?w=//1083003

http://sports.walla.co.il/?w=//1084911

http://sports.walla.co.il/?w=//1083188

פורסם

לדעתי הכי קל זה לבוא וישר לצעוק לשמים על חצית קווים אדומים ועל גזל אך לא כך הדבר.

הערוצים החדשים שעלו לאויר יכללו תכנים שגם ככה לא היו מופיעים בערוצים הקיימים, תכניות מקור חדשות, שידורים ישירים נוספים ועוד כהנה וכהנה של תכנים שבאים בנוסף לאלו הקיימים.

אם כבר מדברים אנו על גזל וחוסר שויוניות אז למה שלא נתרעם נגד ערוץ 1 והאגרה שהוא גוזל מאיתנו כל שנה, מילא שהיה מחזיר קצת תוך כדי הצגת טלויזיה טובה ואיכותית אך הוא מנוהל בצורה בזבזנית וחובבנית ששמה אותו ללעג לעומת שאר הערוצים שגם ככה הם לא מי יודע מה.

דבר נוסף הוא שידוע שבכל העולם הערוצים בתשלום הם בעלי התוכן הטוב ביותר בעולם משום שהם מחויבים לקהל הצופים שלהם(לדוגמא HBO), ערוץ איכותי יציג תוכן איכותי מה שייתן לו נתח שוק גדול וירצו לצפות בו וזה יגרום לרווח וסגסוג והמשך פעילות טובה, מנגד אם ערוץ כזה יזלזל בצופים שלו ואחרי שנה מוצלחת רמתו תרד אז גם כמות הצופים תרד והוא ייכשל.

לסיכום אני יכול לומר שזה דבר טוב שקמים ערוצים כאלו ואם לא היינו צריכים לשלם כל כך הרבה על חבילות הבסיס ויכולנו לבחור בדיוק את התוכן שאנחנו רוצים ולשלם פר ערוץ אז הכל היה אחרת.

פורסם
  • מחבר
ואם לא היינו צריכים לשלם כל כך הרבה על חבילות הבסיס ויכולנו לבחור בדיוק את התוכן שאנחנו רוצים ולשלם פר ערוץ אז הכל היה אחרת.

אם המצב היה ככה לא הייתי מתלונן

אבל בפועל תיראה מה קרה לערוץ 5+ איך שהוא נהרס ולפני זה ערוץ 5 נהרס בגלל 5+

אני אישית לא קניתי את 5+ (גם ככה הכבלים שלי אנלוגים) אבל יש טמבלים שקנו

ודי נימאס כמה ערוצי ספורט מדינה קטנה כמו ישראל צריכה כבר ?

הגזימו שיתנו 2 ערוצי ספורט טובים שיכללו את הכל וזהו

פורסם

מה אני אגיד לך אני רואה את זה ממש אחרת, לדעתי ערוץ הספורט הוא הערוץ היחידי שמנוהל כמו שצריך, פשוט כיף לראות שם ספורט, אם זה אולפן ליגת האלופות המצוין,שידור של נדב יעקבי מהליגה הספרדית או האולסטאר ב3 לפנות בוקר. הערוץ לוקח את עצמו תמיד ברצינות והוא במגמת שיפור מתמדת, ראיה לכמה שהערוץ רחוק שנות אור מכל מי שמתיימר להעביר לנו ספורט היא ההפקה המגוחכת של צ'ארלטון במונדיאל שהיתה פשוט בדיחה או כל אירוע ספורט שערוץ 1 מעביר לנו, שעמומון לשמו.

בהקשר לדברים שאתה אומר בנוגע לנחיצות של יותר מערוץ ספורט אחד לדעתי בהחלט יש מקום לשניים אם לא יותר, תראה דוגמא את ESPN בארה"ב, קיימים לרשת 4 ערוצי ספורט שכל אחד עוסק בתוכן אחר מהשני וכולם מצליחים. אף אחד לא מכריח אותך לקנות וליהנות מכל העולם הספורטיבי אז אתה לא יכול לבוא בטענות אם רוצים ממך תשלום על תוכן נוסף שבכלל לא מתאים למיינסטרים אלא ל"צופי קצה", כלומר אלה שרוצים לראות ה-כ-ל בתחום העניין שלהם.

אני מכיר אנשים שרוצים להיות מעודכנים על השניה ולהיות בלתי מוגבלים בתוכן שהם מקבלים, ואם תוכן זה הוא איכותי אז הם מוכנים גם לשלם עליו ואף לא יתלוננו על כך בכלל מכיוון שהם מקבלים לדעתם תמורה מלאה לכספם, לעומתם יש את אלו שיסתפקו בתקצירים שהם יכולים לראות בשפע באינטרנט או במבזק חדשות ספורט יומי.

בשורה התחתונה לדעתי אין לנו על מה להתלונן בפני ערוץ הספורט ואם כבר רוצים להתלונן זה רק בפני ספקיות הטלויזיה הוט ויס על כך שאי אפשר להתאים חבילת ערוצים לפי משתמש ולשלם לפי ערוץ.

פורסם
  • מחבר

בו אני יגיד לך ככה

היום אני רואה בערוץ הספורט הרגיל רק את ליגת הכדורסל שזה פעם בשבוע

ויש עונות בכדורסל ככה שיש חודשים שאני לא צופה בערוץ 5 בכלל

פעם הייתי רואה :

1-כדורסל

2-WWE (אל תצחק)

3-בושידו

4-כדורגל

ועוד למעשה ערוץ 5 היה אחד מהערוצים שהכי אהבתי

היום אפילו תכדורסל חושבים להוציא מערוץ 5

אז נכון אני לא שרוף על ספורט אני מינסטרים אבל מאז הערוצים החדשים ערוץ 5 מת למינסטרים

ותיראה אם היו נותנים לי אפשרות לבטל את ערוץ 5 ולשלם רק על תכנים שאני רוצה

כמו משחקי בני השרון לא הייתי מתלונן

אבל גם לשלם על ערוץ מת וגם שיצאו עוד ערוצים זה מוגזם

לעזזל בערוץ 8 הייתה סידרה על אגרוף שהייתה הרבה יותר טובה

מכל מה שערוץ 5 משדר היום ואני לא צוחק

פורסם

האמת היא שמאז 5+ ובכלל כל המשחקים בתשלום, התחילו לחסום כל מיני משחקים ששידרו מאז ומתמיד בחינם ביורוספורט.

והתכנים שאתה מדבר עליהם לא אמורים לעלות יותר ממה שאתה כבר משלם על הכבלים.

אבל אני חייב לזקוף את זה לזכותם, הם הצליחו לדפוק את הציבור, ומצד שני לא רק שאנשים לא מגיבים, יש כאלה שעושים להם את העבודה ומצדיקים אותם.

פורסם

חישוב פשוט אומר שבקרוב מאוד,אם תרצו את כל ערוצי הספורט,תאלצו להפרד מ100 שקל בחודש!!!

אני מסתפק בחמש פלוס,למה אני צריך ערוץ שמשדר את הליגה ההולנדית?

ערוץ שמשדר שידורים חוזרים?

ערוצים מגוחכים של צ'ארלטון עם ליגת העלק שלנו.

פשוט בזבוז של כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים