פורסם 2007 באפריל 318 שנים כה פרק אחרון....איזה בעאסה, עכשיו לחכות.., הסדרה גם כבר מדרדרת!ניפגש בNextSesson,Aviko
פורסם 2007 באפריל 318 שנים heroes חוזרים באפריל 23 לעוד כמה פרקיםוכבר אשרו עונה שניהprison break באמת דפוק אבל זה היה ברור שזה יקרה. הסדרה היתה בכלל להיות מיני סדרה של 13 פרקים אבל זה הצליח כל כך שהם החליטו להמשיך הבעיה הייתה שכמה אפשר להמשיך סיפור כזה. הפרק סיום היה די דפוק לדעתי כמו כל העונה השניה. הודיעו שתהיה עונה שלישית אבל גם הודיעו שכמעט בטוח שזה תהיה העונה האחרונה.גם העונה הבאה של Lost תהיה כמעט בטוח העונה האחרונה.היום בערב בארה"ב מתחילה העונה החדשה של the shield שלצערנו תהיה גם העונה האחרונה.וביום ראשון מתחילה העונה האחרונה (מישהו שם לב למוטיב חוזר פה בהודעה :-[ ) של the sopranosועונה חדשה של Entourage
פורסם 2007 באפריל 318 שנים bahהסוף של הפרק החדש מסריח ברמות!הם מורחים את זה כ"כ כבר כמה פרקים שזה פשוט מגעיל!
פורסם 2007 באפריל 318 שנים טוב ראיתי היום את הפרק האחרון ויש לי להגיד דבר אחד. WTF בדיוק. היו צריכים לסיים את הסדרה במקום לתת לה להידרדר. נו טוב, לפחות מהיום יש את המגן ואת הסופרנוס במקום
פורסם 2007 באפריל 318 שנים סיום מאכזב ביותר, הסדרה היתה מעולה והיתה צריכה להסתיים בעונה הזאת,חבל.לפחות יש לנו את הסופרנוס והפמליה משבוע הבא שזה גם משהו.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים heroes חוזרים באפריל 23 לעוד כמה פרקיםוכבר אשרו עונה שניהprison break באמת דפוק אבל זה היה ברור שזה יקרה. הסדרה היתה בכלל להיות מיני סדרה של 13 פרקים אבל זה הצליח כל כך שהם החליטו להמשיך הבעיה הייתה שכמה אפשר להמשיך סיפור כזה. הפרק סיום היה די דפוק לדעתי כמו כל העונה השניה. הודיעו שתהיה עונה שלישית אבל גם הודיעו שכמעט בטוח שזה תהיה העונה האחרונה.דפוקה דפוקה, אבל הורדת וצפית בפרק ששוחרר תוך פחות מ16 שעות מהזמן שבו הוא שוחרר.והפמליה לא מתחילה בעונה חדשה, פשוט העונה השלישית חוזרת מהפגרה. סופסוף...
פורסם 2007 באפריל 318 שנים העובדה שהם ממשיכים מפרק 3x זה משהו אחד אבל בתכלס זה הפקה של עונה חדשה זה לא פרקים שצולמו קודם זה פרקים שמצולמים כרגע.אני רואה פה ושם סדרות דפוקות זה נקרא guilty pleasure למרות שזה אם ימשיך להתדרדר אני יפסיק
פורסם 2007 באפריל 318 שנים גם אבודים חוזרת בעוד עונהועד שכבר חשבנו שכאן הכל יתגלהעד שקלייר שלחה את הציפוריםעד שהוגו מצא ואןעד שג'ון מצא קופסת קסמיםעד ש...עד ש...עד ש...עד שימאס מהכותבים שלא מפסיקים להשאיר קצוות פתוחים עד שהם בעצמם לא ידעו איך לצאת מזהנו מילאבשנה הבאה נשב על המרפסת ונראה ציפורים נודדות...
פורסם 2007 באפריל 318 שנים דווקא סוף חמודהיו כמה קטעים צפויים מראש כמו:---ספוילר !---הקטע שטנקרדי ירתה באסייתי ---סוף ספוילר--זה היה יותר מדי צפויאבל תכלס מורחים את הפרקים
פורסם 2007 באפריל 318 שנים גם אני ראיתי את הפרק האחרון , באמת אכזבה. הסוף לא ברור ובכלל לא הגיוני - מה לעזאזל הולך שם??
פורסם 2007 באפריל 318 שנים ^^^^לפי דעתי ל-Company יש איש חשוב שנמצא ב-SONA, ולכן הם שינו אסטרטגיה, והחליטו שהם רוצים שמייקל יחלץ אותו משם כי זה "בדם שלו" לברוח מבתי כלא.ד"א, אני כמעט בטוח שזה היה בליק ששכב שם ליד האיש המגודל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.