פורסם 2007 באפריל 218 שנים אני מחכה שהעונה תיגמר כדי לראות אותה ואני לא יודע אם היא נגמרה או לא..בTV.COM רשום פרק אחרון ב4/2 שזה היום ובIMDB רשום שזה נגמר ב9/4, עוד שבוע.מישהו יודע מה נכון?
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מה אתה רוצההפרק מחראין מה לעשת חחחבכלל לפרק האחרון קוראים sonaמשהו כזה.. מה זה לעזעאל"Prison Break"Sikimicky (2007)מוזר... תסתכל סונה משודר היוםSeason 2, Episode 22: SonaOriginal Air Date: 2 April 2007הפרק sikimicy זה טמטום או משהו
פורסם 2007 באפריל 318 שנים אני חולק עלייך... העונה השנייה מאוד טובה ובכלל לא מביישת. מה גם שהוסיפו כמה שחקנים חדשים ומעולים כמו סוכן ה FBI שהוא שחקן ידוע ומוערך
פורסם 2007 באפריל 318 שנים סתם הולכים סחור סחור.עונה שלישית בטח יהיה בריחה מהכלא של ד"ר טנקרטי.הסדרה רצה כ"כ טוב שהם ימשכו אותה עד דק.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר איזה כלא? מה היא נכנסת לכלא? היא בכלל חיה? מה אתה יצור, אתה יודע שלא ראיתי!?@#!#@!#@!#@! שונא ספוילרים. Sikimicky זו מתיחת 1 באפריל... בדוק? כי ראיתי את זה גם לפני 1 באפריל
פורסם 2007 באפריל 318 שנים בדוק? כי ראיתי את זה גם לפני 1 באפריל לא בדוק. סתם ניחוש... יאללה פרק 22 על 300KBPS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.