עבור לתוכן

SAMSUNG 971P : (

Featured Replies

פורסם

אני בשוק !!

מזה הצבעים המזוויעים האלה

המסך המתוק הCRT המאג הישן שלי נדפק לגמריי וניצלתי את ההזדמנות לעבור לעולם האלסידי הקומפקטיים, אבל התאכזבתי לגלות עד כמה הייתי תמים וחי בסרט בנוגע למציאת פתרונות אלטרנטיביים בעולם המוגבל הזה.. אז אחרי שחיפשתי דיפדפתי עיינתי סיקרתי הפנמתי ביקורות שנראות אמינות וראיתי במו עיני, החלטתי ללכת על סמסונג971פי או על דל2007אףפי. בין מס' מותגים פופולרים בשוק ניתן לראות כבר בתצוגה את ההבדל שבין הסמסונג 931סי לבין שאר הירקות שהוצגו, אולי האלג'י המקביל בכוח המכירה יכל להתחרות באיכות ואולי אף לעבור, בסופו של דבר ראיתי את שני הסמסונגים כאשר היותר בזול מבינהם נראה היחיד משאר התצוגה ששמר על גוון אמיתי יותר קרוב לסיארטי, אבל כשתמונה עם רקע שחור נפתחה לפתע, ההבדל כבר היה מורגש לטובת ה971, בכלאופן בסוף החלטתי להוסיף עוד 200שקל ולהנות מטכנולוגית גבישים יותר מתקדמת, מה שאמור לייעד לי איכות תמונה יותר טובה ?, על הדל המהולל החלטתי לוותר עקב המחיר הלאנורמלי, ואני מתחיל לא להצטער, ואולי שלא הלכתי על משהו יותר משרדי מהסמסונג הספציפי(חוץ מהעובדה שהבנתי שבגדול היתרון שלו בזוויות הצפייה הרחבות ללא שינויי גוון, שלא הייתי מודע במסכים אחרים), והנה הוא יושב לו על השולחן, כמה ששיחקתי עם ההגדרות, ישר להוריד דחוף את השארפנס המטורף, להנמיך את כמות הצבע המוגזמת שנשפכה, להוריד למעט את הבהירות הקיצונית שעדיין נותרה, זה פשוט לא זה.. צבעים מזוויעים.. פרטים קטנים נראים ממש זוועה, וגוונים מסויימים כמו הפאנל של הווינאמפ הישן שלי או של המדיה פלייר 11 שלי נראים כלכך ביזיון.. וד"א אני לא מאמין שהבעיה בכרטיס מסך שלי, מחובר דיגיטלית עם כרטיס לא כלכך רע (RADEON 9600XT 256*, אם יש למשהו המלצות מסויימות לגבי הגדרות שלא חשבתי עליהן עדיין או דרכים אחרות לנסות לתקן איזשהו עוול שנעשה, אז לפחות מילות עידוד כמו "לא תמצא כיום מוצר עם איכות תמונה טובה יותר בפחות כסף" או משו בסגנון יכולות לשפר את המצברוח.. אפילו עוד לא התוודתי לעובדה של המריחות וכבר אני מתלונן, אז כבר עתיד מתוק לא נראה באופק.. בכלמיקרה, התאכזבתי נורא מעולם האלסידי ואני כבר מתגעגע לצבעים חיים לתמונה אמיתית כמו במסך הקודם המושלם שהיה לי..

פורסם

באיזו רזולוציה את עובד?

באיזה חיבור מחובר המסך? vga או dvi?

פורסם
  • מחבר

1. רזולוציית ברירת מחדל : 1280X1024 (32bit

2. חיבור DVI

פורסם

טוב, כנראה אתה כמוני,

לא מוכן להתפשר על LCD

רק שאני עוד לא עשיתי את הטעות

פורסם
  • מחבר

מאחל לך שלא תעשה.. אבל יהיה קשה להשאר עם CRT למשך מס' שנים שלא תמצא תחליף ריאלי במחיר מציאותי

DELL לא יתנו לך פיתרון במחיר כזה בשוק העכשווי ממש לא

LCD מאכזבים

CRT לא נשכח R.I.P

פורסם

אולי המסך פגום (מה זה אולי).

ולמה שלא תתקין את התוכנה הזו ותנסה לכוון בעזרתה?

פורסם

משהו לא ברור.... בחנות ראו בו טוב אבל בבית אתה רואה איום ונורא?....כנראה שקיבלת מסך דפוק או שהכרטיס מסך שלך לא "מסתדר " עם המסך הזה. ד"א, גם לי היה כרטיס בדיוק כזה (של גיגהבייט) ונאלצתי להחזיר אותו כי ראו גרוע.... סה"כ מסכי LCD טובים אמורים לתת לך תמונה חדה לא פחות מ-CRT ואפילו יותר. ההבדל היחידי לטובת ה-CRT זה בצפיה בסרטים (במיוחד באיכות נמוכה ) ששם יש הבדל משמעותי לטובת ה-CRT ,ואולי גם במשחקים -אני לא גיימר אז אני לא יודע. בתמונה סטטית צריכים לראות חד מאד ב-LCD.

פורסם

קשה לי להאמין שהוא פגום. אתה צריך לכייל אותו... הוא בטח רץ עם פרופיל צבע של מסך ה CRT וכל הצבעים נראים כעת רע.

פורסם

קודם כל תלמד לכתוב כמו בן אדם עם סימני פיסוק וגלישת שורות נורמלית.

מהתיאור שלך הדבר היחידי שאני יכול להסיק זה שהיה לך CRT (סביר שמאוד לא מכוון) ואתה פשוט רגיל אליו,

עכשיו החלפת מסך ואתה לא מרוצה. צריך להיתרגל לדברים מסוימים בחיים כמו אוטו חדש או רמקולים חדשים

וכנ"ל למסך חדש, הצבעים לא נראים אותו דבר(כנראה כי ה CRT שלך היה הרבה פחות בהיר וחד וכו)

בשורה התחתונה אתה מגיע לכאן עם ביקורת סוביקטיבית למדי וללא מידע קונקרטי.

אני מציע שתיתן למסך קצת זמן להיתרגל ובנוסף תוריד את הבהירות שלו טיפה(ה-971P בהיר מאוד).

פורסם

קודם כל תלמד לכתוב כמו בן אדם עם סימני פיסוק וגלישת שורות נורמלית.

מהתיאור שלך הדבר היחידי שאני יכול להסיק זה שהיה לך CRT (סביר שמאוד לא מכוון) ואתה פשוט רגיל אליו,

עכשיו החלפת מסך ואתה לא מרוצה. צריך להיתרגל לדברים מסוימים בחיים כמו אוטו חדש או רמקולים חדשים

וכנ"ל למסך חדש, הצבעים לא נראים אותו דבר(כנראה כי ה CRT שלך היה הרבה פחות בהיר וחד וכו)

בשורה התחתונה אתה מגיע לכאן עם ביקורת סוביקטיבית למדי וללא מידע קונקרטי.

אני מציע שתיתן למסך קצת זמן להיתרגל ובנוסף תוריד את הבהירות שלו טיפה(ה-971P בהיר מאוד).

בוא אני אגיד לך את האמת שלי-

אני מעדיף היום, לקנות CRT 22 ולא מסך LCD.

אמיתי יותר. חיי יותר. עמוק יותר. זהו.

אין לי יותר מה להגיד, מפני שכל מילה תהיה מיותרת.

פורסם
  • מחבר

אמנם אני חדש יחסית לעולם האלסידי, אבל זה לא מונע ממני לרשום פה את הדעה הכי אובייקטיבית פה ממה שהתרשמתי.. אולי היית מצפה שאשבח את המסך ואשקר לעצמי.. אני לא מתפשר על איכות גם אם זה על דקויות.. מה שכן, הייתי מורגל לעבוד עם רזולוציה מעט נמוכה מזו, יש אפשרות שהבעיית גוונים שאליה התכוונתי נבעה מזה שהאובייקט עצמו עוצב, הוגדר והוגבל לרזלוציה נמוכה יותר(למשל בגוון פאנל וויאנפ או אייקונים מסויימים)

מג'יק טון מותקנת אולרדי, ואם משהו יוכל להעיר את עיני ולכוון אותי לפונקציה הכי אפקטיבית שלא ניגלתי אליה בתוכנה אז בבקשה..

"Bagheera": אני יכול להבין את ענין ההרגל מצד אחד, מצד שני אני לא יכול להבין את ענין ההרגל לאיכות גרועה, תיהיה בטוח שהמסך הקודם שלי היה מוגדר ומכוון בצורה שתציג תמונה עם צבעים חיים ותמונה עשירה בצבע בלי שתחשוב שאתה מוגבל בכמות מסויימת של גוונים

בכלאופן, אני בטוח שהמסך בסדר גמור, אולי מעט הגזמתי בביקורת והיא היתה מיוחסת לפרטים מסויימים ספציפית שלא הייתי מורגל להתקל בהם במסך הקודם, ולא נראה שהכרטיס מסך הנחמד שלי אמור להוות אופציה למקור הבעיה, אני אנסה לחדד טיפה יותר את הנקודה, הבעיה היא בכמות הגוונים שהמסך מציג באובייקטים מסויימים, נראה כי בדוגמאות שהבאתי, פאנלים של תוכנות מסויימות וגם תמונות מסויימות(תמונות פחות רלוונטי היות ורזולוציה מותאמת אישית) נראים חסרים גווני צבע יותר בתחום הכהים אפור-שחור וכיוצא, כאילו ישנה הגבלה ל16 ביט או משהו בכיוון, מעבר לכך המסך חד ואין איתו שום בעיה חוץ מהעובדה שהוא מציג כמו אלסידי טיפוסי ופחות סיארטי.. אני מתחיל להתרגל אליו, אבל הרגל משקר, כי אני מורגל לאיכות..

הCRT המאג הקודם שלי נראה יותר חי ועשיר בצבע עלאף שהיה מוגדר ברזולוציה נמוכה יותר ואתזה אי אפשר לקחת ממנו..[br]פורסם בתאריך: 3.04.2007 בשעה 01:00:02

swg : מסכים איתך לגמריי מצד אחד

מצד שני הCRT מגושמים כלכך שזה כואב

דילמה רצינית.. אבל אין לי יותר מידי על מה להצטער, אולי מעט על ההשקעה, בכלזאת, תמיד אוכל להביא את אותו הסיארטי ודגמים יותר איכותיים במחירי מציאה ביד שניה או כ-חדשים.. או שפשוט נשרוד עד לטכנולוגיות הבאות

פורסם

אמנם אני חדש יחסית לעולם האלסידי, אבל זה לא מונע ממני לרשום פה את הדעה הכי אובייקטיבית פה ממה שהתרשמתי.. אולי היית מצפה שאשבח את המסך ואשקר לעצמי.. אני לא מתפשר על איכות גם אם זה על דקויות.. מה שכן, הייתי מורגל לעבוד עם רזולוציה מעט נמוכה מזו, יש אפשרות שהבעיית גוונים שאליה התכוונתי נבעה מזה שהאובייקט עצמו עוצב, הוגדר והוגבל לרזלוציה נמוכה יותר(למשל בגוון פאנל וויאנפ או אייקונים מסויימים)

מג'יק טון מותקנת אולרדי, ואם משהו יוכל להעיר את עיני ולכוון אותי לפונקציה הכי אפקטיבית שלא ניגלתי אליה בתוכנה אז בבקשה..

"Bagheera": אני יכול להבין את ענין ההרגל מצד אחד, מצד שני אני לא יכול להבין את ענין ההרגל לאיכות גרועה, תיהיה בטוח שהמסך הקודם שלי היה מוגדר ומכוון בצורה שתציג תמונה עם צבעים חיים ותמונה עשירה בצבע בלי שתחשוב שאתה מוגבל בכמות מסויימת של גוונים

בכלאופן, אני בטוח שהמסך בסדר גמור, אולי מעט הגזמתי בביקורת והיא היתה מיוחסת לפרטים מסויימים ספציפית שלא הייתי מורגל להתקל בהם במסך הקודם, ולא נראה שהכרטיס מסך הנחמד שלי אמור להוות אופציה למקור הבעיה, אני אנסה לחדד טיפה יותר את הנקודה, הבעיה היא בכמות הגוונים שהמסך מציג באובייקטים מסויימים, נראה כי בדוגמאות שהבאתי, פאנלים של תוכנות מסויימות וגם תמונות מסויימות(תמונות פחות רלוונטי היות ורזולוציה מותאמת אישית) נראים חסרים גווני צבע יותר בתחום הכהים אפור-שחור וכיוצא, כאילו ישנה הגבלה ל16 ביט או משהו בכיוון, מעבר לכך המסך חד ואין איתו שום בעיה חוץ מהעובדה שהוא מציג כמו אלסידי טיפוסי ופחות סיארטי.. אני מתחיל להתרגל אליו, אבל הרגל משקר, כי אני מורגל לאיכות..

הCRT המאג הקודם שלי נראה יותר חי ועשיר בצבע עלאף שהיה מוגדר ברזולוציה נמוכה יותר ואתזה אי אפשר לקחת ממנו..[br]פורסם בתאריך: 3.04.2007 בשעה 01:00:02

swg : מסכים איתך לגמריי מצד אחד

מצד שני הCRT מגושמים כלכך שזה כואב

דילמה רצינית.. אבל אין לי יותר מידי על מה להצטער, אולי מעט על ההשקעה, בכלזאת, תמיד אוכל להביא את אותו הסיארטי ודגמים יותר איכותיים במחירי מציאה ביד שניה או כ-חדשים.. או שפשוט נשרוד עד לטכנולוגיות הבאות

לי אין בעיה של תקציב, אבל שום דבר לא ישתווה לCRT.

אני אשבר ממש ואקנה מסך LCD, אך ורק כאשר לא תהיה לי ברירה ואצטרך מקום על השולחן.

פורסם

לי אין בעיה של תקציב, אבל שום דבר לא ישתווה לCRT.

גם אני חשבתי פעם ככה , אבל הזמנים משתנים ומסכי ה-LCD משתפרים , והיום כבר אין שום סיבה להעדיף מסך CRT , למי שקונה מסך חדש

תמיד הייתי "פריק" של מסכים איכותיים , והיה לי תמיד מסכי CRT , עד לפני חודש שקניתי את המסך של DELL 2407

אני ממש מאושר מהמעבר ל-LCD (איכותי) , זה שיפר לי פלאים את חווית השימוש במחשב מכל הבחינות

כמו שאמרתי מספר רב של פעמים אין מסך מושלם וזה כמובן כולל מסכי CRT שיש להם הרבה חסרונות

פורסם

עשית מהמסך הזה חרא של מסך.... לדעתי משהו בהגדרות שלך לא טוב לי יש את המסך הזה ורואים מעולה

אין לי עוד משהו להוסיף.

פורסם

תיראה אי אפשר להשוות ביצועים בין LCD ל-CRT

CRT טוב תיראה בערך בסביבות ה 750 - 1250 ש"ח

LCD טוב בערך שישתווה בביצועים עליו יעלה מעל 2,500 ש"ח.

לפחות אלה שיקולי הדעת שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים