עבור לתוכן

מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לTV-IN שאני מחבר לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך עם אפשרות TV-IN , אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את הדברים שאני יחבר בין אם זה יהיה מצלמה או כבלים...

יש לכם הצעה לתוכנה ?

פורסם
  • מחבר

שכחתי לכתוב את הכרטיס מסך שלי:

HIS readon 1950x PRO עם אפשרות VIVO

והאם אני צריך לעשות עוד משהו חוץ מהורדת התוכנה וחיבור המחשב לטלויזיה/ מצלמה ?

פורסם

התקנת דרייברי WDM

פורסם
  • מחבר

לא.. מאיפה אני יכול להשיג את זה ?

פורסם
  • מחבר

בדקתי בדיסק של הדרייברים של הכרטיס מסך ולא מצאתי שם.. דרייבר שקוראים לו WDM איפה אני יכול למצוא את זה ?

פורסם
  • מחבר

התקנתי .. עדיין הוא לא מזהה שום מכשיר.. ניסיתי להשתמש בכל הכבלים שיש לי.. יש לי כבכל אחד מצד אחד שמתחבר למחשב ומצד שני 3 חוטים אדום כחול וירוק..

פורסם

שים לב שאתה מחבר את יציאת הוידאו או הטלויזיה ל-VIDEO IN בכרטיס.

אתה משתמש באיזו תוכנה כדי לראות את המצלמה?

פורסם

בVirtual Dub תבחר record from source הדרייברים לא אמורים לתת לך שום פיטשר של צפיה.

פורסם
  • מחבר

יש לי DVD חיברתי את הכבל ליציאת הSVIDEO של הDVD ולאותו חיבור בכרטיס מסך נכנסתי לתוכנה שנתתם לי פה והוא כותב לי שאף מכשיר לא חובר.. לא מזהה את זה.. אחרי התקנת הדרייברים והכל..

פורסם

אולי לא הכנסת את הכבל ל-VIDEO IN של הכרטיס אלא VIDEO OUT.

פורסם
  • מחבר

אין לי חיבור שכתוב עליו VIDIO-IN או OUT בכרטיס מסך יש לי שני חיבורים לDVI ועוד חיבור אחד של הכבל של הS-VIDEO .. לא כתוב עליו OUT או IN

הנה הכרטיס מסך תראו אם זה יעזור:

HIS RADEON 1950X VIVO אולי אני גם צריך לקנות כבל מתאים, קיבלתי עם זה 2 כבלים, אחד שמחבר S-VIDEO ל S-VIDEO כמו שאמרתי.. כאלה שני חיבורים אותו דבר

ועוד כבל שמצד אחד מתחבר למחשב ומצד שני יש לו שלושה חיבורים כאלה כמו בננות שאפשר לחבר אליהם עוד חוטים, בצבעים ירוק אדום וכחול

וקיבלתי עוד בננה אחת מתאמת כזאת שמצד אחד יכולה להתחבר לכרטיס מסך ומצד שני חיבור כמו של טלויזיות לTV-IN או OUT או DVD..

קשה להסביר אולי תוכלו לראות באינרטנט את הכבלים המדוייקים שבאים עם הכרטיס מסך..

פורסם
  • מחבר

אז מישהו יכול להגיד לי איזה כבלים אני צריך לקנות לפחות ? כי אני לא יודע אולי אני צריך כבלים אחרים... למרות שקניתי גרסת retail שאמורים לבוא איתה כל החלקים .. אבל אני יילך מחר לקנות כבלים.. מישהו יודע איזה ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים