עבור לתוכן

מחשב P-3 לא נדלק לאחר נגיעה בג'מפרים של ה ratio

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי לא נדלק לאחר שהיה חסר לי ג'מפר לדיסק קשיח ורציתי להוציא מהג'מפרים הפנויים על הלוח והחזרתי אותם למקום לפי הכפלה של הבאס ב 5.5 למעבד 733MHZ

המחשב עצמו נדלק אבל המסך ב no signal ומשמיע כמה צפצופים בהדלקה.

ניסיתי לאפס עם הג'מפר איפוס ועדיין לא עזר - האם עשיתי בסדר - העברתי את הגמפר למצב איפוס כשהמחשב מכובה מחובר לחשמל וגם שלא והחזרתי אותו למקום.

וגם הוצאתי את הבטרייה והשארתי אותו ללא חשמל למשך 24 שעות ולא עזר.

האם יכול להיות ששיניתי את המכפלה ליותר מ 5.5 ושרפתי את המעבד (למרות שהלוח מגיב למעבד - ניסיתי להפעיל את המחשב בלי מעבד ולא היה צפצופים חוץ מכלום).

שהבעיה התחילה ולפני שידעתי שצריך לאפס עם הג'מפר/הוצאת בטרייה, ראיתי 4 קבלים נפוחים על הלוח והחלפתי אותם לאותם קבלים.

אודה לכם אם תעזרו לי.

צרפתי את ההוראות של הלוח

http://briefcase.walla.co.il/data/a/t/z/0/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200510081957406865/200704012202429861/J-993AS-3A.pdf

פורסם

לא נראה לי שהמעבד נשרף, בכלל סביר להניח שהמכפלה שלו נעולה והשינוי בכלל לא הזיז לו, יש לי כאן גם כן לוח ישן של P3 עם אותו מעבד והמכפלה שלו נעולה.

העניין עם הקבלים לא נשמע לי טוב, החלפת אותם לפני או אחרי שהיתה לך הבעיה הזאת?

פורסם

השאלה היא האם החלפת הקבלים נעשתה אחד לאחד כלומר הקוטביות של הקבלים נכונה( + - ) והמכפלה הוחזרה למצב אפס כמו שהייתה

פורסם
  • מחבר

הבעייה התחילה איך שהוצתי את אחד ה ג'מפרים של המכפלה והחזרתי .ושחיפשתי כיוונים אחרים ראיתי על הלוח קבלים נפוחים אז

החלפתי אותם לאותו קיבול (1000 מיקרו) אבל עם מתח מקסימום שונה של בערך 20V במקום 6.3V ואת הקוטביות סידרתי לפי הקבלים הישנים.

ואני מקווה שאת ההלחמות עשיתי טוב .

פורסם

יכול להיות שמשהו התפקשש שם ולכן הלוח לא עולה, כדי להחליף קבלים אתה צריך להחליף אותם אחד לאחד

אותם ערכים ואותם מתחים אחרת תהיה בעיית יציבות או שהלוח לא יעלה בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים