עבור לתוכן

מתלבט קשות בין 3 מסכים...

Featured Replies

פורסם

אני זקוק למסך 19" עם פנל איכותי (כלומר לא TN) והאופציות הן אלו: EIZO S1931SH שניתן להשיג אותו רק באינטרנט ואני חושש להוציא סכום של כ-2700 ש"ח לקניה בחנות שלא נותנת לך אחריות (יש תקלה -שלח ליבואן וחכה חודשיים עד שתקבל אותו חזרה....-או שאולי אני טועה ויש לאנשים כאן ניסיון טוב עם חנות אינטרנטית שבה ניתן לרכוש מסך כזה-אשמח לשמוע)

מסך אחר זה ה-Nec Mitsubishi AccuSync LCD1970NX שמתהדר בפנל משובח של s-ips אך גם הוא ניתן להשגה רק באינטרנט.....(אם בכלל עוד יש אותו במלאי).

אופציה נוספת היא הויוסוניק VP930 שניתן לקנות בבאג מחשבים . כבר קניתי שם פעם מסך והשרות שלהם מצויין -אם יש תקלה אתה מביא להם ולא שולח ליבואן.(רק שהם מוכרים אותו נורא ביוקר..אבל לפחות זה בחנות ולא באינטרנט). אבל יש עליו ביקורות בזאפ שמרתיעות אותי :

http://www1.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=369995

.סך הכל משבחים אותו אבל אומרים שמאד מאד קשה לכייל אותו ושהתוכנה שלו לא עובדת עם כרטיסי 7xxx של nvidia ...אז אני חושש שלא אסתדר איתו , במיוחד שאני מתכוון לחבר אותו ביחד עם עוד מסך לכרטיס דומה -n6200 .

יש גם את ה- 791pשל סמסונג אבל הוא לא בא בחשבון מבחינתי כי הוא לא ניתן לתליה על הקיר (יש דגם עם פנל דומה -940p אך הוא אזל מהמלאי בארץ לפי מה שהצלחתי לברר).

(מסכים רחבים לא מתאימים לי בגלל הרזולוציה הגבוהה שמקשה על קריאת טקסט ( אני לא גיימר) אחרת הייתי מנסה לאסוף כסף ולרכוש מסך 24 " של דל).

אודה מאד למי שיוכל לייעץ לי .

פורסם

ה-90GX2 לא מתחרה בשום צורה במסכים שהוא מתלבט ביניהם

תכלס ה-Eizo הכי טוב מבין המסכים הללו, ויש לו אחריות ל-5 שנים

פורסם

אני הייתי הולך על ה DELL 2007FP

מסך 20" לא רחב עם פאנל איכותי

2500 ש"ח

פורסם
  • מחבר

1. תודה על התגובות, אבל לא היתה ממש התייחסות למה ששאלתי.

2 .ה-DELL 2007FP לא בא בחשבון מבחינתי כי אני צריך מסך של 19" (אחד שיעמוד ליד זה שיש לי עכשיו-כתבתי שאני צריך לעבוד עם שניים.)

פורסם

ה-VP930 בהחלט מצויין.

אל תרתע מביקורות בזאפ,

הן נכתבו ע"י ידי אנשים סוג ז'.

תלך עליו.

מבאג עוד יותר טוב,

יש לי ניסיון של הרבה שנים איתם בכל התחומים.

פורסם

VP930 מסך מעולה מניסיון אישי. קנה מחנות מוכרת ואמינה כמו זיגזג, משרדיה או IQPC והסר דאגה מליבך.

גם תקבל מחיר טוב וגם שירות מעולה.

ה-EIZO 1931 בהחלט עדיף והוא הטופ היום במסכי 19'. קנה מחנות שהיא הנציגה הרשמית שלו ולא תהיה לך בעיה עם האחריות.

בב"ש למשל הנציגות היא של INFOSERVICE שמניסיוני הם חנות טובה בהחלט אבל לא זולה במיוחד.

פורסם

ה-VP930 ממש מומלץ

האיזו יקר משמעותית.

תלך להתרשם ורק אחר כך תחליט.

הוא יקר כמעט ב-1K.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, כמעט השתכנעתי סופית...רק שאלה: אם אני קונה את ה-VIEWSONIC ,אז להתקין את תוכנת ה-PerfectSuite ,או לוותר על זה?.....חלק מהתגובות בזאפ (אנשים סוג ז' או לא), טוענות שהתוכנה מאד בעייתית.

פורסם

אוקיי, כמעט השתכנעתי סופית...רק שאלה: אם אני קונה את ה-VIEWSONIC ,אז להתקין את תוכנת ה-PerfectSuite ,או לוותר על זה?.....חלק מהתגובות בזאפ (אנשים סוג ז' או לא), טוענות שהתוכנה מאד בעייתית.

שמע, אם הכיול הוא מה שמפריע לך (ובהחלט המסך הזה

לא מגיע מכויל מהחברה) אז או שתמצא דרך לכייל אותו

(בטוח תמצא דרך) או שלא תקנה אותו.

אני במקומך הייתי הולך על האפשרות הראשונה.

לא מפסידים מסך כזה במחיר כזה.

פורסם
  • מחבר

טוב, ת'כלס ,אני אמקד את הנקודה .. אם אני קונה את ה-ויוסוניק אני אקנה אותו רק בבאג- כי שם השרות הוא שרות. אה-מה- המחיר שם הוא 2500 שח וזה כבר קרוב מאד לזה של האיזו.

אז הייתי מוציא עוד 200 ש"ח וקונה בפנדה את האיזו -ואז יש לי מסך מצויין ,מכוייל מהמפעל...אבל אין שירות! אם אני מסתבך במשהו עם ההתקנה לא נראה לי שמישהו בחנות הזאת יעזור לי בטלפון. ואני מתעקש על פנדה כי הם קרובים לבית שלי ואני יכול לבדוק את המסך (רק פיזית!!! לראות שהוא לא שבור או משהו -לא לחבר חס וחלילה לחשמל ולראות שהוא עובד או לבדוק פיקסלים שרופים וכו'-בכמה שיחות איתי הם התעקשו על הנושא הזה), לפני שאני לוקח אותו הביתה וזה עדיף בעיני על הזמנה ישירות מהאינטרנט -זאת הסיבה שאני מתעקש על פנדה. ויש כמובן עוד חסרונות לעומת קניה בבאג- אם יש תקלה אז אני צריך לשלוח ליבואן שזה אומר מן הסתם לא לראות את המסך איזה חודש חודשיים בלי שאף אחד יאמר לי מה בינתיים קורה איתו....

ומצד שני...לגבי הויוסוניק.... למה אני כל כך פוחד מכיולים וכאלה- כרגע אני מחובר עם מסך L1920P של LG לכרטיס על הלוח אם ורואים אחלה. לפני כמה חודשים הזמנתי כרטיס 9600PRO של גיגהבייט (נו-יש למסך יציאת DVI אז בואו נראה איך זה ...) וכמה שכיוונתי מחדש את המסך ואת הדרייבר של הכרטיס לא ראו טוב כמו עם הON-BOARD הפשוט שלי, ונאלצתי להחזיר אותו . אז תארו לעצמכם את המצב כרגע... גם לחבר מסך חדש יחד עם הקיים (כי אני רוצה לעבוד עם שניים) ,וגם להסתבך עם מסך שהוא כנראה מצויין אבל ספציפית יש לו בעיית כיוון -ואז אם לא יראו כמו שצריך אני לא אדע איפה הבעייה- בכרטיס החדש שאקנה-כנראה 6200, או בכך שאני עובד עם שני מסכים והגדרתי אותם לא נכון, או בגלל שתוכנת הכיול עושה בעיות....

אפשר לתמצת את מה שכתבתי (וסליחה עם כל מי שקרא על אורך התגובה....) כהתלבטות בין מסך מעולה אבל שירות חרא, לבין מסך בעייתי (לפחות עבורי שאיני מתמצא יותר מדי בכיוונים) עם שירות טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים