עבור לתוכן

הבדיחה של פרץ

Featured Replies

פורסם

כששמעתי שעמיר פרץ טוען שאם הוא יהיה יו"ר העבודה וירכיבו עם מפלגתו ממשלה חדשה הוא ידרוש את תיק האוצר.זאת באמת בדיחה טובה מכיוון שהוא עושה לנו (לעם)טובה ואני שואל מדוע לאחר בחירות הקודמות לא דרשת את תיק האוצר?מדוע לא לקחת את תיק האוצר והעדפת את תיק הבטחון?בגלל היוקרה של התיק?מדוע ששכחת את הבטחותיך בבחירות לציבור הבוחרים שבחרו בך ובטחו בך?מדוע לקחת תיק שאין לך כל ניסיון וידע בו?כדי שיהיה לך קרש קפיצה לראשות הממשלה?לכן אני מציע לך שב בבית ואל תעשה לנו יותר טובות ותן למועמד אמין יותר ומוכשר יותר סיכוי להנהיג את העם. בתקווה שכך אכן יהיה.

פורסם

אני עדיים טוען שהוא יכול להיות שר החקלאות מהטובים שהיו לנו, אבל למה לחשוב עם הראש שאפשר לחשוב מהחלציים ?

יש לאמיר פרץ רקורד מרשים בחקלאות (מגדל הורדים הגדול והמצליח בארץ בעבר) כך שהוא מבין עניין.

בתור שר אוצר צריך להיות אחד יחיד ומיוחד וזה ישראל אומן, זוכה פרס נובל לכלכלה.

שר בטחון: מופז/בן אליעזר/עמי איילון

בטחון פנים: ציפי לבני/ליברמן

משפטים: אולמרט!

פנים: פעם אחת ויחידה שאני רוצה שם את ש"ס - רק הם מסוגלים לעצור את שטפון המהגרים והעובדים הזרים מהפיליפינוס.

חינוך: שיטת הצבירה דיי מוכיחה את עצמה, השרה הנוכחית בסדר, צריך עוד תקציב.

פורסם

אני לא יודע מה הקשר בין כלכלה לאוצר - יש שם מספיק אנשי מקצוע בתחום

שר האוצר צריך להיות הגנב הכי גדול בארץ כדי שלא יחלק סתם כסף למשרדים בלי סיבה

ובמילה אחת - ביבי

אחד משרי האוצר הטובים בהסטוריה של המדינה

פורסם

פרץ לקח על עצמו את תיק הביטחון מתוך שיקולים קואליצויניים, אולמרט בעצמו אמר את זה.

בתור שר אוצר הוא אמור להיות בדיוק ההפך מביבי (לפי האג'נדה הכלכלית-חברתית שלו)... אנ'לא יודע אם זה דבר טוב או רע.

פורסם

סלחו לי המילים אבל גם פרץ וגם אולמרט לא מבינים כלום- הם נכנסו לנעליים שגדולות עליהם..!!

האמת במצב של היום אתה לא יכול לבטוח באפחד..

אולי אבל ממש אולי אפשר לבטוח עוד בביבי.. ???

פורסם

הדבר היחיד שאתה היית צריך לדאוג פעם בשר אוצר - זה שלא ייקח את הכסף לכיס

לפחות לביבי יש מספיק כסף (מלעשות לביתו כל כך הרבה זמן)

פורסם

הוא יכול להיות השר לענייני חומוס, צ'יפס, סלט.

לא יותר מזה.

פורסם

לך אפילו לא הייתי נותן את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים