פורסם 2007 באפריל 118 שנים שלום מישהו כאן יודע איפה אפשר לקנות מגאסונים ישנים שהם סגורים הרמטית? אני לא יודע איפה אפשר למצוא תודה
פורסם 2007 באפריל 118 שנים נסה בקניון הזהב בקומה העליונה יש חנות גדולה לקונסולות,יש שם קונסולות מכל השנים לפי מה שראיתי.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר זה מאוד קשה למצוא היום מגאסונים סגורים הרמטית במחיר זול. איפה זה קניון הזהב?
פורסם 2007 באפריל 118 שנים זה מאוד קשה למצוא היום מגאסונים סגורים הרמטית במחיר זול. איפה זה קניון הזהב? בראשון לציון הוא צודק.. לחנות אפילו קוראים מגסון לפי מה שאני זוכר ליד באג רק מצד שמאל
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר אם אני לא אמצא בארץ,אני תמיד אוכל לטוס לחו"ל...לכו תדעו אולי יש מרתף קטן בסין שמה יש את כל המגסונים הישנים...
פורסם 2007 באפריל 118 שנים לפני איזה שנתיים ראיתי בשוק העתיק של נצרת (ליד הכנסיה) בחור ערבי שמוכר מגסונים, זה מן חנות כזאת של צעצועים ויש לו שם גם קלטות למגסון.אם זה לא רחוק לך תנסה לקפוץ אולי נשאר אם כן אולי יש משהו מהפורום\משהו שאתה מכיר שגר בנצרת ויכול לאשר או להפריך את הדברים.עריכה : אם אתה חושב שאתה הולך להתעשר מלמכור מגסונים ישנים אתה חי בסרט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.