פורסם 2007 באפריל 118 שנים שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD וראיתי משהו די מוזר.מסכים של חברת AOC במחירים נמוכים מאוד!האם מסכים של AOC מומלצים? הם טובים?אני לא ממש יודע על כל היחס ניגודיות והבהירות והפיקסלים...תודה
פורסם 2007 באפריל 118 שנים אם אתה רוצה לקנות מסך זול שיעשה בעיותו"יתפרק" מהר, תקנה. אני לא הייתי מתקרב.אני משווה דוגמא זו לנעל זולה. או לאוטו זול.או לחילופין לכל דבר זול אחר שאתה צריך להנות ממנווהוא מתפרק מהר.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר אז אתה חושב ש6000 שקל למסך קטן זה מחיר נורמלי?אל תשכח שיש אחריות גם על המסכים הזולים
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר עכשיו משהו אחר-מה בקשר לHD Ready?שמעתי שזה שיטת שידור שעדיין לא הגיעה לארץואם תגיע היא תעשה בעיות...
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים אחלה - רוב הסיכויים שאם תקנה את המסך הזה אתה גם תזדקק לה.מילה במילה זהב.אני באופן אישי לא הייתי עושה את הטעות.עכשיו משהו אחר-מה בקשר לHD Ready?שמעתי שזה שיטת שידור שעדיין לא הגיעה לארץואם תגיע היא תעשה בעיות...קודם כל, קוראים לשיטתשידור (ולטכנולוגיה בעצם) HDTV.דבר שני, HD Ready, ז"אשהטלויזיה תומכת (לפחות) בHDTV מינימלי,ז"א 720P. היא לא תעשה בעיות למי שיש את המסך המדובר(תמיכה בHD Ready).לסיום- השכלה כללית.http://en.wikipedia.org/wiki/High-definition_televisionhttp://electronics.howstuffworks.com/hdtv.htm
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים HD Ready לא בהכרח אומר שהטלוויזיה מסוגלת להציג 720p, זה רק אומר שהיא מסוגלת לקבל אות כזה (ואולי לעשות לו Downscale)
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחבר כעת יש משהו איכותי וטוב יותר מHDTV?אתם יכולים להמליץ לי על חברה טובה למסכי LCD HDTV?כמו SHARP או LG
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים HD Ready לא בהכרח אומר שהטלוויזיה מסוגלת להציג 720p, זה רק אומר שהיא מסוגלת לקבל אות כזה (ואולי לעשות לו Downscale)כן, אבל בארצנו זה גם ככה לא רלוונתי.ומעטים האנשים שיש להם LCD עם תמיכה ב- HD ומשתמשים בזה.אני לא מנסה לפגוע במישהו, אך בארצנו, אני סבור שכ-80% (אם לא יותר)לא יודעים כלל וכלל מזה HDTV.בארה"ב זאת כבר סיסמה HD
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אני מוצא שלכתוב "לא ידעתי" זה יותר קצר מאשר מגילות שמתרצות למה לא אמרת את זה בעצמך.אתם יכולים להמליץ לי על חברה טובה למסכי LCD HDTV?כמו SHARP או LGאף אחד לא ימליץ לך על חברה, כי אין טעם. אם אתה רוצה המלצות לדגמים ספציפיים, תן תקציב. לכל חברה יש דגמים יותר טובים ופחות טובים.אל תשכח גם שבפורום הזה יש בעיקר אנשים שמבינים יותר במסכי מחשב ופחות בטלוויזיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.